Pinewood AB utvecklar och marknadsför friluftskläder under det egna varumärket Pinewood®. Vi tror att ett aktivt uteliv skapar friskare och starkare människor därför erbjuder vi friluftskläder inom våra marknadssegment jakt, fiske, friluftsliv, livsstil och hundsport. Inom segmentet jakt/fiske/fritid är vi bland de största och framgångsrikaste aktörerna i Sverige. Våra produkter distribueras på 25-talet
marknader runt om i Europa med en omsättning om 120 mnkr. På huvudkontoret i Värnamo arbetar idag ett härligt gäng om 25 personer.

SENIOR REKRYTERINGSKONSULT OCH PARTNER
Ulrika Danielsson
070-233 81 67
ulrika.danielsson@finnvedenexecutive.se

Pinewood är inne i en spännande fas och söker en

Marknadschef

som vill vara med och vidareutveckla vårt varumärke

Ansvarsområde
Som Marknadschef ansvarar du för Pinewoods marknadsförings- och kommunikationsstrategi samt implementering av dessa i verksamheten. Utifrån affärsplanen förväntas du ta fram en analys av marknadsbehov och strategiska områden, där du även ansvarar för planering och genomförande av olika marknadsaktiviteter. Du har det yttersta ansvaret för digital kommunikation mot marknaden och att hemsida och att e-handel fungerar. Du arbetar nära VD och ledningsgruppen och säkerställer på så sätt att marknadsföringen stöttar Pinewoods försäljning och affärsmål, både internt och hos våra återförsäljare och distributörer. Du leder Marknadsavdelningen där du har personalansvar för två personer och rapporterar till VD. Du ingår i ledningsgruppen.

Kunskap och erfarenhet
Du har flera års erfarenhet från strategiskt marknads- och kommunikationsarbete, gärna ifrån konsumentmarknaden, både nationellt och internationellt. Du arbetar genomtänkt, välplanerat och resultatorienterat. Du har kunskap och erfarenhet av att förmedla en tydlig plan/strategi i dialog med både VD, ledningsgrupp och medarbetare. Har du en akademisk examen inom marknadsföring är det meriterande men inget krav. Du har lätt för att uttrycka dig i tal och skrift, såväl på svenska som på engelska. Du har även relevanta IT-kunskaper och behärskar digitala medier.

Personlighet
Du är analytisk och affärsdriven med en intuitiv känsla för marknadsföring. Du arbetar lösningsorienterat, är resultatfokuserad och har en god förmåga att både lyssna och övertyga. Du tycker om att arbeta genom människor på ett involverande, engagerande sätt med struktur och tydliga krav. Du frigör kreativitet i dialog och samarbete samt ser och använder olikheter för att skapa resultat.

Vi erbjuder dig?
Vi erbjuder ett inspirerande uppdrag i ett företag med en stark framtidstro som har en stabil långsiktig ägare med attraktiva produkter.

Kontaktuppgifter och ansökan
För upplysningar om tjänsten är du mycket välkommen att kontakta rekryteringskonsult Ulrika Danielsson, tfn 0702 33 81 67. Rekryteringsprocessen kommer att starta efter semestern. För att få en hög kvalitet i rekryteringsprocessen vill vi att du skickar in din ansökan via Finnveden Executives hemsida finnvedenexecutive.se.

Välkommen med din ansökan!SENIOR REKRYTERINGSKONSULT OCH PARTNER
Ulrika Danielsson
070-233 81 67
ulrika.danielsson@finnvedenexecutive.se