SENIOR REKRYTERINGSKONSULT OCH PARTNER
Ulrika Danielsson
070-233 81 67
ulrika.danielsson@finnvedenexecutive.se

Internationellt miljardföretag söker en

CFO

Arbetsuppgifter
I rollen som CFO har du det övergripande ansvaret för bolagets ekonomiplanering och uppföljning, budget, prognoser, finansförvaltning, ekonomiska utredningar och redovisning. Din uppgift blir att driva och leda ekonomiavdelningen, ansvara för och utveckla ekonomistyrning, uppföljning och redovisning. I ditt team ingår tre medarbetare. Du förväntas även att ha en aktiv roll som business controller och du kommer därigenom också vara operationellt aktiv i organisationen. Du deltar i många olika processer så som investeringar, kalkyleringar, valutasäkring samt ansvarar ut mot våra revisorer. Tjänsten är bred, du kommer att arbeta med helheten inom ekonomi men även vara en viktig kugge i ledningens arbete med att driva och utveckla bolaget. Du rapporterar till VD.

Erfarenhet/kravprofil
I grunden har du en gedigen akademisk ekonomibas. Du har flera års erfarenhet av arbete inom ekonomifunktionen i ett större företag, gärna från en internationell koncern och ett antal år som ekonomichef eller motsvarande. Vårt koncernspråk är engelska varför du skall behärska språket i tal och skrift.

Personliga egenskaper
Vi söker dig som är strategisk och framtidsorienterad. Du är en kreativ problemlösare med ett genuint intresse av att driva förbättringsarbete, både inom och utom den egna organisationen. Du är drivande och tycker om att ta ansvar och som person är du noggrann och strukturerad.

Ditt ledarskap kännetecknas av god samarbetsförmåga, handlingskraft och förmåga att skapa ett positivt arbetsklimat. Du är strukturerad och har lätt att kommunicera med alla de kontakter du utvecklar, såväl internt som externt.

För mer information om tjänsten, kontakta rekryteringskonsult Ulrika Danielsson, 0702 33 81 67. Rekryteringsprocessen kommer att starta efter semesterperioden, men du är redan nu välkommen att skicka in din ansökan via Finnveden Executives hemsida, http://www.finnvedenexecutive.se

Välkommen med din ansökan!SENIOR REKRYTERINGSKONSULT OCH PARTNER
Ulrika Danielsson
070-233 81 67
ulrika.danielsson@finnvedenexecutive.se