SENIOR REKRYTERINGSKONSULT OCH PARTNER
Ulrika Danielsson
070-233 81 67
ulrika.danielsson@finnvedenexecutive.se

Framgångsrikt tillverkningsbolag söker

Platschef

Arbetsuppgifter
Huvuduppgiften är att leda, utveckla och effektivisera arbetet för produktionsprocesserna. Du ges ansvar och resurser för att nå uppsatta mål för produktionen. Du är van vid att arbeta proaktivt, med tydlig fokus och delegerar väl definierade uppgifter med en professionell uppföljning. Du har goda produktionstekniska kunskaper och ett driv att ständigt förbättra verksamheten. Du rapporterar till VD.

Erfarenhet/kravprofil
Vi vill att du som person är genuint intresserad av människor och ledarskap samt motiveras av utmaningar. Vi söker dig som har ett stort mått av ansvar, noggrannhet och struktur men också erfarenhet av problemlösning, chefskap och möjlighet att tänka utanför givna ramar.

Vi är intresserade av dig som idag har en produktionsledande position inom tillverkande industri. Du kommer att ansvara för att planera verksamheten och omsätta planerna till resultat. Att fortsätta utveckla verksamheten är en viktig del av din vardag.

Personliga egenskaper
Du har förmåga att leda och entusiasmera, analytisk förmåga, förmåga att se helheter samt god samarbetsförmåga. Du utgår från en helhetssyn på verksamheten och arbetar genom verksamhetsförankring i Ditt sätt att driva förändringsarbete. Vidare är Du är en god kommunikatör, har lätt för att skapa förtroende och kan beskriva företagets långsiktiga visioner på ett engagerat sätt. Som person har Du stor integritet och trygghet i Dig själv och kan skapa öppenhet och dialog i alla led.

För ytterligare upplysningar om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Ulrika Danielsson, tfn 0702-33 81 67. Rekryteringsprocessen kommer att starta igen efter semesterperioden, men du är redan nu välkommen att skicka in din ansökan via Finnveden Executives hemsida, http://www.finnvedenexecutive.se

Välkommen med din ansökan!SENIOR REKRYTERINGSKONSULT OCH PARTNER
Ulrika Danielsson
070-233 81 67
ulrika.danielsson@finnvedenexecutive.se