Consilium Säkerhet Väst är ett ledande företag inom brand- och säkerhetssystem och vi är specialister på brand- och utrymningslarmsystem. Våra brand- och säkerhetssystem skyddar idag materiel, värden och människor inom allt från förskolor och gruppbostäder till stora komplexa anläggningar inom sjukvård och industri i Västra Götaland.
Consilium Säkerhet Väst är ett marknadsbolag till Consilium AB, som utvecklar och marknadsför produkter och system för säkerhet, miljö och navigation, och är världsledande inom marint brandskydd. Consilium Säkerhet Väst omsatte förra året drygt 34 miljoner kronor och ser stora möjligheter att växa betydligt.

Consilium AB har egna bolag i 19 länder runt om i världen bl.a. i Europa, USA och Asien. Consiliums brand- och säkerhetssystem skyddar människor och värden runt hela jordklotet. Allt från tågvagnar i Londons tunnelbana till flertalet av världens största kryssningsfartyg. Koncernen omsätter ca 1,5 miljarder SEK.

SENIOR REKRYTERINGSKONSULT OCH PARTNER
Roger Johansson
070-881 13 10
roger.johansson@finnvedenexecutive.se

Consilium Säkerhet Väst går nu in i en ny spännande fas och söker därför en ny

VD

Vi söker en affärsinriktad person som vill vara med och utveckla Consilium Säkerhet Väst i Västra Götaland. Man ska som VD utveckla organisationen, medarbetare och ledare så att arbetssättet är skalbart för att nå en minst en fördubblad omsättning inom några år.

Som VD på Consilium Säkerhet Väst förväntas man delta aktivt i det dagliga arbetet med att leda och strukturera samt driva på det strategiska försäljningsarbetet och den fortsatta expansionen. En ny VD skall utveckla ett processorienterat arbetssätt och agera som vägledare och stöd för ansvariga processägare inom försäljning och leverans men även följa upp att det resultat man bestämt ska nås, verkligen uppnås. Du förväntas ha förmåga att säkerställa att vi driver projekten med god lönsamhet och samtidigt säkerställa att vi har nöjda kunder. Att bibehålla och fortsätta utveckla en stark relation med vår huvudleverantör Consilium är också prioriterat.

Vi önskar en person med erfarenhet från byggbranschen eller närliggande som gillar utmaningar. Du har dokumenterad erfarenhet som ledare/chef med kostnads & intäktsansvar, alternativt har du arbetat med försäljning mot byggbranschen och kan visa på framgång och affärsmässighet gärna inom el eller säkerhet och vill ta nästa steg.

Som ledare är du målmedveten, aktiv och synlig i hela organisationen.
Även om kunden och leveransen till kunden är i fokus, så behövs också förmågan att skaffa en överblick över bolagets situation i varje ögonblick, och att prioritera mellan olika möjligheter och fatta beslut. Din förmåga att skapa en presterande kultur är av stor betydelse.

Du ser möjligheterna att skapa en stor expansiv framgång för Consilium Säkerhet Väst i västra Sverige. Om du dessutom har Affärsmannaskap, Ledarskap och Kvalitetsledning är du rätt person.
Placeringsorten är Göteborg.

Kontaktuppgifter och ansökan
I denna rekrytering har vi valt att samarbeta med Finnveden Executive. För ytterligare information är Du välkommen att kontakta rekryteringskonsult, Roger Johansson på mobil +46 70–8811310. Då urval sker löpande vill vi ha din ansökan snarast. Ansökan till tjänsten sker via Finnveden Executives hemsida, http://www.finnvedenexecutive.se

Välkommen med din ansökan!SENIOR REKRYTERINGSKONSULT OCH PARTNER
Roger Johansson
070-881 13 10
roger.johansson@finnvedenexecutive.se