Trioplast är en industrikoncern med drygt 1000 medarbetare och en omsättning på 4,3 miljarder SEK. Koncernen är en av Europas ledande aktörer inom innovativa och kostnadseffektiva förpacknings-lösningar baserade på polyetenfilm. Bolaget har huvudkontor i Smålandsstenar, produktion i Sverige, Danmark och Frankrike och säljer sina produkter på en global marknad. Trioplasts huvudägare är Altor Funds.

Trioplastkoncernen består av fyra divisioner där Trioplast AB ingår i Sträckfilmsdivisionen. Trioplast AB finns i Smålandsstenar och vi tillverkar och marknadsför sträckfilm, jordbruksfilm och industrifilm för den europeiska marknaden. Som en av Europas ledande expert på lösningar baserade på polyetenfilm arbetar vi aktivt med innovation och optimering av värdet för kunden. Vi är noga med att ta ett stort ansvar för effektivt nyttjande av jordens resurser genom att optimera hela värdekedjan.

SENIOR REKRYTERINGSKONSULT OCH PARTNER
Martin Dambergs
072-206 20 84
martin.dambergs@finnvedenexecutive.se

Continuous Improvement Manager

Trioplast satsar och utvecklar ytterligare och söker en Continuous Improvement Manager med ansvar för att driva arbetet mot World Class Manufacturing tillsammans med övriga inom organisationen.

Drivs du av att ständigt förbättra, utveckla och effektivisera processer? Har du förmågan att engagera andra och nå uppsatta mål? Trioplast erbjuder ett uppdrag i ett expansivt och dynamiskt företag där du kommer få stor frihet under ansvar.

Tjänsten
Du kommer att tillhöra produktionsledningen bestående av 10 andra chefer och rapporterar direkt till Operations Manager. Du arbetar med Continuous Improvement och är ett viktigt stöd till produktionen gällande verksamhetsutveckling och förbättring. Det här är en nyckelroll i företagets ständiga strävan att utveckla och förbättra för att möta kundernas efterfrågan.

Exempel på arbetsuppgifter:
• Process/Produktutveckling - fokus på Continuous Improvement
• Ständigt driv att motivera och engagera personal i Continuous Improvement
• Ansvara för kostnadseffektiv produktion- och processutveckling samt industrialisering och tvärfunktionella produktutvecklingsprojekt.
• Ansvara för mål, strategier, för avdelningens arbetsmetoder, verktyg och budget etc.

Kompetensprofil
Vi söker en driven person med ingenjörsinriktad högskoleutbildning eller motsvarande, samt några års arbetslivserfarenhet, gärna från en internationell miljö. Du har erfarenhet av projektledning och har arbetat i en ledande position inom industrin. Din erfarenhet från att ha drivit process- och produktionsutveckling är omfattande. Det är viktigt att du kan förstå och kommunicera teknik, produktionstekniska frågor samt har kunskaper inom Lean/manufacturing.

Dina personliga egenskaper värderas högt. Du har ett engagerat och analytiskt arbetssätt. Din förmåga att inspirera din omgivning och att målmedvetet anta utmaningar blir viktiga för din framgång. Vi tror att du är en god kommunikatör.

Du har vidare relevanta IT-kunskaper, behärskar Office-paketet samt pratar och skriver engelska obehindrat. Kunskap i Movex är en merit.

Kontaktuppgifter och ansökan
I denna rekrytering har vi valt att samarbeta med Finnveden Executive. För ytterligare information är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult, Martin Dambergs tfn +46 72 206 20 84. Då urval sker löpande vill vi ha din ansökan snarast. Ansökan till tjänsten sker via Finnveden Executives hemsida, http://www.finnvedenexecutive.se

Välkommen med din ansökan!SENIOR REKRYTERINGSKONSULT OCH PARTNER
Martin Dambergs
072-206 20 84
martin.dambergs@finnvedenexecutive.se