Göteborgs Symfoniker AB består av ca 170 anställda, varav 109 orkestermusiker och 12 korister, och är ett av Västra Götalandsregionens helägda dotterbolag. Göteborg Symfoniker har som mål att positionera sig som en av världens främsta symfoniorkestrar. Till sitt förfogande har Göteborgs Symfoniker ett unikt hus, Göteborgs konserthus, berömt för sin akustik och arkitektur.
Läs mer om Göteborgs Symfoniker AB på http://www.gso.se.

SENIOR REKRYTERINGSKONSULT OCH PARTNER
Anne Palmgren
070-712 72 22
anne.palmgren@finnvedenexecutive.se

Vår Kommunikationschef går nu i pension och vi söker därför en ersättare som vill fortsätta vårt arbete att stärka Göteborgs Symfonikers varumärke och vårt publikarbete i rollen som

Marknads- och försäljningschef

Arbetsuppgifter
Vår vision är vår ledstjärna - Göteborgs Symfoniker berör och engagerar. Vi är en av de främsta symfoniorkestrarna i världen. Som Marknads- och försäljningschef utvecklar och driver du marknadsföringen och försäljningen av hela Göteborgs Symfoniker AB:s konsertprogram, upplevelser och möten med musik. Det blir din uppgift att stärka bolagets varumärken och öka tillgängligheten för en bred publik där Göteborgs Symfoniker och Konserthus tar en tydlig plats i nöjes- och kulturutbudet. Den mediala och digitala närvaron är viktig för oss och du förväntas utveckla försäljningsarbetet i dessa forum och även via vår kanal GSOplay. Till din hjälp har du en organisation med medarbetare inom marknadsföring, kommunikation, försäljning och restaurangverksamhet, totalt ca 15 medarbetare varav två direktrapporterande chefer, plus ytterligare timanställda i restaurangens organisation.

Exempel på arbetsuppgifter kan vara:
• Omvärldsbevaka och hitta formerna att nå olika målgrupper och en bredare publik
• Utveckla och stärka marknads- och försäljningsavdelningens organisation, arbetssätt och verktyg
• Profilera och stärka restaurangverksamhetens erbjudande
• Leda och fördela arbetet inom avdelningen

Marknads- och försäljningschef ingår i Göteborgs Symfoniker AB:s ledningsgrupp och rapporterar till bolagets Verkställande Direktör.

Kvalifikationer
Den vi söker har erfarenhet inom marknadsföring och försäljning. Gärna med erfarenhet från liknande ledarroll eller som projektledare inom nöjes- och upplevelseindustrin och/eller scenkonstområdet. Är du väl insatt och erfaren inom biljettsystem överlag och specifikt med fokus på online-drivande försäljning och sociala media är det ett plus. I grunden har du en kommunikations- och marknadsinriktad utbildning på högskolenivå eller motsvarande.

Du kommer att arbeta med starkt konstnärligt drivande planeringsteam vilket ställer höga krav på att du har en stabil och god självkänsla inom ditt område. Ditt naturliga sätt att driva uppgifter processorienterat medför att du skickligt förankrar ditt uppdrag i organisationen samtidigt som du skapar delaktighet och får med dig människor. Uppdraget ställer höga krav på din ledarskapsförmåga, att utveckla individer och få människor att samverka.

Som person är du samhällsorienterad och väl insatt i den kontext kulturlivet verkar i. Då uppdraget är mångfasetterat ställer det krav på att du både är analytisk och strukturerad samtidigt som du är nyfiken och kommunikativ. Som marknads- och försäljningschef förväntas du hantera det svenska och engelska språket flytande i tal och skrift.

Anställning
Hos oss får du verka i en mycket kreativ miljö, i en organisation som befinner sig på hög internationell nivå i sin bransch. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Tillträde enligt överenskommelse. Placeringsort Göteborg.

Kontaktuppgifter och ansökan
I denna rekrytering har vi valt att samarbeta med Finnveden Executive AB. För mer information om tjänsten kontakta rekryteringskonsult Anne Palmgren, tfn 0707-12 72 22. Då urval sker löpande vill vi ha din ansökan snarast, dock senast 2019-06-26. Ansökan till tjänsten sker via Finnveden Executives hemsida, http://www.finnvedenexecutive.se

Välkommen med din ansökan!SENIOR REKRYTERINGSKONSULT OCH PARTNER
Anne Palmgren
070-712 72 22
anne.palmgren@finnvedenexecutive.se