Envirologic grundades som bolag 1999 och har sedan starten arbetat med att utveckla automatiska programmerbara robotar, för högtryckstvättrengöring av hälsovådliga och starkt förorenande utrymmen, och är idag marknadsledande inom detta område.
Sedan den första färdigutvecklade roboten såldes 2001 har bolaget levererat över 700 robotar till kunder i främst Europa, men även till Nordamerika, Japan och Australien.
Kunderna är främst distributörer av programmerbara högtryckstvättsrobotar som säljs vidare för att göra rent på starkt nedsmutsade hälsovådliga ytor i olika branscher, en stor bransch är t.ex. bönder med grisstallar. Man har huvudkontor i Uppsala och ett dotterbolag i Danmark. Företaget beräknar omsätta ca 20 mkr 2019 och har 10 anställda. Envirologic är registrerat på Spotlight Stock Market (f.d. Aktietorget). Bolaget har över 600 aktieägare.

SENIOR REKRYTERINGSKONSULT OCH PARTNER
Roger Johansson
070-881 13 10
roger.johansson@finnvedenexecutive.se

Envirologic går nu in i en spännande och utmanande fas och söker därför nu en ny

VD

till Uppsala

Marknaden
Marknaden för programmerbara robotar för högtryckstvättrengöring bedöms bara i Europa vara värd många miljarder kronor.

Arbetsuppgifter
Som VD på Envirologic förväntas man delta aktivt i det dagliga arbetet med att leda och strukturera det dagliga arbetet, samt driva egen försäljning som sker genom att skaffa nya internationella distributörer av den högtryckstvättande roboten EVO Cleaner.
Du kan komma att möta olika former av nedsmutsade miljöer och har inga problem med att sätta på dig skyddskläder när så behövs.

Din profil
Du har dokumenterat goda ledarerfarenheter som kommersiellt ansvarig för ett mindre teknikbolag i tillväxt eller en försäljningsavdelning eller liknande. Du har haft ansvar med uttalat kostnads och intäktsansvar samt personalansvar. Du är van att öppna nya marknader internationellt, har erfarenhet av exportförsäljning och av att sälja produkter via distributörer. Du är en utåtriktad person med intresse för kundrelationer.

Inställningen till den här rollen är att man ser möjlighet att skapa stor framgång för Envirologic, eftersom det finns en mycket stor potential kvar att utveckla på marknaden.
Ledarskap, Handlingskraft, Tekniskt kunnande och Affärsmässighet sammanfattar vår syn på vad en bra kandidat står för.

Vad vi erbjuder
En spännande och utmanande resa där man kommer att ha ett starkt stöd av styrelsen och ägarna samt en marknadsmässig lön.

För mer information om tjänsten:
I denna rekrytering samarbetar vi med FINNVEDEN EXECUTIVE. Kontakta rekryteringskonsult Roger Johansson tfn +46 708 811 310 för mer information om tjänsten. Då urval sker löpande vill vi ha din ansökan snarast.

För att få en hög kvalitet i rekryteringsprocessen vill vi att du skickar in din ansökan via vår hemsida. Börja med att trycka på ansökningsknappen nedan. En bekräftelse på mottagen ansökan skickas alltid till den angivna e-postadressen.

Välkommen med din ansökan!SENIOR REKRYTERINGSKONSULT OCH PARTNER
Roger Johansson
070-881 13 10
roger.johansson@finnvedenexecutive.se