Axelent AB erbjuder ett komplett koncept inom säkerhet för maskin, bygg och lager. Axelents huvudkontor ligger i Hillerstorp och här sker all produktutveckling, produktion, lagerhållning och förpackning. Axelent har försäljningskontor i 60 länder och produkterna säljs över hela världen. Axelent Group består av de fyra företagen Axelent, Axelent Engineering, Axelent Software och Safe-X. Gemensamt för dessa bolag är missionen om att göra industrin konkurrenskraftig, säker och lönsam genom automatisering, säkerhet, effektiva rutiner, funktion och kompetens.

SENIOR REKRYTERINGSKONSULT OCH PARTNER
Martin Dambergs
072-206 20 84
martin.dambergs@finnvedenexecutive.se

Vi söker en engagerad och nytänkande

Marketing Manager

Tjänsten
I rollen som Marketing Manager på Axelents inhouse- och marknadsavdelning ansvarar du för rutiner och strukturer i alla våra kommunikativa engagemang. Vi vill att du leder arbetet för vårt inhouse-team, bistår våra dotterbolag i marknadsarbetet samt är den dagliga huvudkontakten till våra byråpartners. Rollen är bred och innehåller en rad olika ansvarsområden. Allt från att närvara på event, driva vårt content marketing-arbete till att följa upp och utvärdera resultat samt utveckla och förbättra våra processer. Rollen innebär också arbete mot flera globala marknader, bland annat genom att agera samordnare för vårt marknadsråd där samtliga dotterbolag ingår.

Du arbetar självständigt och strukturerat i ditt arbete och samverkar med interna kollegor och externa samarbetspartners. Tjänsten innebär många kontaktytor, både externt och internt. Du kommer att vara en del av marknadsavdelningen och utgår från vårt huvudkontor i Hillerstorp.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
• Leda arbetet för vår inhouse- och marknadsavdelning.
• Planera, genomföra och följa upp marknads- och kommunikationsaktiviteter.
• Ta fram och följa upp nya kreativa lösningar.
• Arbeta tillsammans med byråpartners, ta fram kravdokument och säkerställa att lösningarna byråerna levererar blir precis som vi vill ha dem.
• Hålla kontroll över projekt och se till att kontinuerligt informera både kunder/dotterbolag, projektgrupp och ledning om tidsplan, budget och status.
• Säkerställa kompetensen inom inhouse-teamet, både genom kompetensutveckling av befintlig personal men även att identifiera rekryteringsbehov.

Profil
Du har ett antal års erfarenhet av liknande uppdrag och tycker om en miljö som präglas av utveckling och entrenpenörsanda. Vi ser gärna att du arbetar eller har arbetat som konsult på en byrå eller i ett större företag med en stor inhouse-avdelning. För att lyckas i rollen krävs det att du har god erfarenhet av att driva och koordinera större projekt. Du är van att förhandla med diverse olika partners. Du har vidare god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift – både svenska och engelska. Du har en utbildningsbakgrund inom media, kommunikation eller reklam.

Som person har du en lösningsorienterad attityd i kombination med ett starkt driv. Ditt ledarskap är coachande och inkluderande. Du har god förmåga att få saker och ting gjorda tillsammans med dina medarbetare. Du har ett väl utvecklat intresse för kommunikation och marknadsföring samt har lätt för att kommunicera med både kollegor och kunder/samarbetspartners. Du är analytiskt lagd och brinner för det digitala. Vidare gillar du siffror, ordning och reda. Du uppskattar struktur, planer och tar gärna initiativ till att ta fram sådana.

Om Axelent
I dagens ständigt föränderliga affärsklimat är Axelents kultur ”The Spirit of Axelent” en av våra viktigaste konkurrensfördelar. Den bestämmer vilka vi är som företag. Vår kultur skapar grunden för vår attityd, hur vi agerar och fungerar i vårt dagliga arbete både internt och externt.

The Spirit of Axelent utgörs av:
• alltid agera utifrån tydliga och högt ställda krav vad gäller etik och moral
• är sanna entreprenörer med fokus på stabil tillväxt
• har ett ständigt engagemang
• är snabba, noggranna, ordningsfulla i all hantering
• tar ansvar i alla lägen
• har ständigt resultatfokus
• är orädda och vågar göra det oprövade för att komma framåt

Kontaktuppgifter och ansökan
I denna rekrytering har vi valt att samarbeta med Finnveden Executive. För ytterligare information är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult, Martin Dambergs tfn +46 72 206 20 84. Då urval sker löpande vill vi ha din ansökan snarast. Ansökan till tjänsten sker via Finnveden Executives hemsida, http://www.finnvedenexecutive.se

Välkommen med din ansökan!SENIOR REKRYTERINGSKONSULT OCH PARTNER
Martin Dambergs
072-206 20 84
martin.dambergs@finnvedenexecutive.se