Trelleborg är en världsledare inom specialutvecklade polymerlösningar som tätar, dämpar och skyddar kritiska applikationer i krävande miljöer. De innovativa lösningarna accelererar kundernas utveckling på ett hållbart sätt. Trelleborgkoncernen omsätter runt 32 miljarder kronor och har verksamhet i cirka 50 länder. Koncernen består av fem affärsområden: Trelleborg Coated Systems, Trelleborg Industrial Solutions, Trelleborg Offshore & Construction, Trelleborg Sealing Solutions och Trelleborg Wheel Systems. Trelleborgaktien har sedan 1964 varit noterad på börsen, och listas på Nasdaq Stockholm, Large Cap. http://www.trelleborg.com

Affärsenheten Trelleborg Seals & Profiles utvecklar och tillverkar polymera produkter som tätar, dämpar och skyddar för ett flertal olika industrier. Tillverkning i Sverige (Värnamo och Forsheda) USA, Mexico, Tyskland, Holland, Slovenien, Polen och Litauen och har totalt 1200 anställda. Värnamoenheten utvecklar, tillverkar och säljer tekniskt avancerade, extruderade gummiprofiler. Idag är det ca 135 anställda på enheten (ca 100 arbetare och ca 35 tjänstemän). Enheten i Forsheda utvecklar, tillverkar och säljer gummiblandningar och består av ca 65 anställda (ca 50 arbetare och 15 tjänstemän).

SENIOR REKRYTERINGSKONSULT OCH PARTNER
Ulrika Danielsson
070-233 81 67
ulrika.danielsson@finnvedenexecutive.se

Trelleborg Mixing i Forsheda söker nu en

Ekonomichef

Din uppgift blir att driva och leda ekonomiområdet, ansvara för och utveckla ekonomistyrning, uppföljning och redovisning. Du förväntas även att ta en aktiv roll som businesscontroller och du kommer därigenom också vara operationellt aktiv i organisationen. Du deltar i många olika processer så som investeringar, kalkyleringar, valutasäkring samt kontakt med våra revisorer. Du ansvarar vidare för bokslut, budget, prognoser, finansiell rapportering etc. Kundreskontra, leverantörsreskontra och delar av bokslutet hanteras av ett ”shared-servicecenter” i Trelleborg. Du rapporterar till VD och sitter i ledningsgruppen.

Vi söker dig som är strategisk och framtidsorienterad. Du är en kreativ problemlösare med ett genuint intresse av att driva förbättringsarbete, både inom och utom den egna organisationen. Du är drivande och tycker om att ta ansvar och som person är du noggrann och strukturerad.

I grunden har du en gedigen akademisk ekonomibas. Du har några års erfarenhet av arbete inom ekonomifunktionen, gärna från ett större företag och en internationell miljö. Vårt koncernspråk är engelska varför du bör behärska språket i tal och skrift.

Som person kännetecknas du av god samarbetsförmåga, handlingskraft och förmåga att skapa ett positivt arbetsklimat. Du är strukturerad och har lätt att kommunicera med alla de kontakter du utvecklar, såväl internt som externt.

Placeringsort är Forsheda.

I denna rekrytering samarbetar vi med Finnveden Executive AB. För mer information om tjänsten kontakta rekryteringskonsult Ulrika Danielsson, tfn 0702-33 81 67 alt. 0370-466 40. Då urval sker löpande vill vi ha din ansökan snarast. Ansökan till tjänsten sker via Finnveden Executives hemsida, http://www.finnvedenexecutive.se

Välkommen med din ansökan!SENIOR REKRYTERINGSKONSULT OCH PARTNER
Ulrika Danielsson
070-233 81 67
ulrika.danielsson@finnvedenexecutive.se