Swedrive AB, som ingår i Dacke Industri AB, utvecklar och tillverkar snäckväxlar, skruvdomkrafter och mekaniska cylindrar för industrin. Förutom standardprodukter tillverkas en mängd olika kundanpassade och helt skräddarsydda lösningar. Vi utvecklar kundunika lösningar för linjära och roterande rörelser. Företaget har drygt 60 anställda och omsätter 120 MSEK. Allt fler kunder väljer våra produkter och företaget är inne i en stark utvecklingsfas. Dacke Industri ägs av Nordstjernan AB.

SENIOR REKRYTERINGSKONSULT OCH PARTNER
Ulrika Danielsson
070-233 81 67
ulrika.danielsson@finnvedenexecutive.se

Key Account Manager

Tjänsten som Key Account Manager ingår i ett team bestående av säljare och innesäljare, totalt sex personer. Tjänsten rapporterar till försäljningschefen.

Tjänsten som Key Account Manager innebär följande
Du kommer att aktivt bearbeta kunder, såväl befintliga som potentiellt nya kunder inom prioriterade segment och marknader. Du har ständigt örat mot marknaden för vad kunderna/marknaden efterfrågar och informationen för du tillbaka till den egna organisationen. Du arbetar med konsultativ försäljning till maskinbyggare och konsulter där vi utifrån ett standardsortiment proaktivt hittar kundoptimala lösningar baserad på elmekanik.

I samråd med din chef utarbeta en stimulerande/utmanande säljbudget, och att genom aktivt arbete leverera mot den samma. Du bidrar aktivt med kunskap, råd och stöd inom säljfunktionen genom att vara en bra lagmedlem.

Din profil
Du är gymnasieingenjör eller motsvarande, med inriktning mekanik och gärna kompletterat med eftergymnasiala studier. Du har erfarenhet från försäljning av mekaniska och tekniska lösningar. En god vana av förhandling i en teknisk miljö där kunderna är multinationella industriföretag är meriterande. Då vi ofta arbetar i projektform är det en fördel om du har den erfarenheten. Du har en god kommunikativ förmåga såväl i tal som skrift både i svenska och engelska.

Som person har du bra driv och en vilja att göra affärer, är naturligt kommersiell och kommunikativ och du har dokumenterad erfarenhet att komma till avslut. Du har förmåga att tänka nytt och våga bryta ny mark samtidigt som du också kan vårda och utveckla befintliga kunder. Erfarenhet från pappersindustri, marina eller medicintekniska applikationer är en merit.

Tjänsten är placerad i Lagan, 10km norr om Ljungby. Möjligheter till alternativ arbetsort kan diskuteras.

För ytterligare upplysningar om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Ulrika Danielsson, tfn 0702-33 81 67 alt 0370-466 40. Då urval sker löpande vill vi ha din ansökan snarast.

Välkommen med din ansökan!SENIOR REKRYTERINGSKONSULT OCH PARTNER
Ulrika Danielsson
070-233 81 67
ulrika.danielsson@finnvedenexecutive.se