SENIOR REKRYTERINGSKONSULT OCH PARTNER
Anne Palmgren
070-712 72 22
anne.palmgren@finnvedenexecutive.se

General Manager

Vi söker för kunds räkning en produktionsinriktad General Manager till en starkt teknik- och kvalitetsfokuserad verksamhet. Huvuduppgiften är att leda, utveckla och effektivisera arbetet för verksamheten. Du ges ansvar och resurser för att nå uppsatta mål genom din ledningsgrupp. Du har goda produktionstekniska kunskaper och ett driv att ständigt förbättra verksamheten.

Du arbetar i dag i tillverkande industri och har gedigen erfarenhet av att leda personal. Du har en god analytisk förmåga och är en modern ledare med ett tydligt ledarskap. Din erfarenhet som chef och ledare har du erhållit genom goda förutsättningar att utvecklas i ledande befattningar. Du har hög energinivå och stark drivkraft för att få saker genomförda. Vi ser gärna att du har en akademisk utbildning, civilingenjör, högskoleingenjör eller motsvarande.

Placering i Jönköpings län.

Kontaktuppgifter och ansökan
För ytterligare information är du välkommen att kontakta rekryteringskonsulter, Anne Palmgren tfn +46 70 712 72 22 eller Martin Dambergs tfn +46 72 206 20 84. Då urval sker löpande vill vi ha din ansökan snarast. Ansökan till tjänsten sker via Finnveden Executives hemsida, http://www.finnvedenexecutive.se

Välkommen med din ansökan!SENIOR REKRYTERINGSKONSULT OCH PARTNER
Anne Palmgren
070-712 72 22
anne.palmgren@finnvedenexecutive.se