Noxon AB utvecklar, tillverkar, säljer och servar dekantercentrifuger, polymermaskiner och styrsystem. Affärsidén grundar sig i att effektivisera kundernas avvattning och därmed reducera de volymer som kunden måste bearbeta eller transportera vidare. På så vis minskar Noxons produkter kundernas transportbehov, dess miljöpåverkan samt sänker kostnaderna för transporter och deponi.

Noxon grundades 1987 av två entreprenörer. Noxon har idag 37 anställda, dessa är relativt jämt fördelat på tjänstemän, produktionspersonal och servicetekniker. Tillverkning sker i egna lokaler i Fjärås. Dotterbolag finns Polen (5 anställda) och en filial i Finland (2 anställda). Företaget omsatte 2018 ca 67,5 miljoner SEK och ägs idag av MVI.

SENIOR REKRYTERINGSKONSULT OCH PARTNER
Roger Johansson
070-881 13 10
roger.johansson@finnvedenexecutive.se

Försäljningsansvarig Noxon

Vad du kan förvänta dig:
Vi söker nu en driven och självgående person som kommer att jobba med proaktiv teknikförsäljning i Sverige och som trivs med att jobba på ett företag i tillväxtfas. Du kommer att kartlägga befintliga och potentiella kunders behov av dekantercentrifuger, polymermaskiner och styrsystem för att sedan ha kundmöten där du presenterar företaget och identifierar kundernas behov/utmaningar.

Du ansvarar för kontakt och bearbetning av potentiella kunder och marknader. Du kommer att ha ansvar för din budget och att dina försäljningsmål uppfylls, naturligtvis med stöttning från vår kompetenta grupp av ingenjörer.

Vad vi förväntar oss:
Vi ser att du har minst 3 års erfarenhet i en tekniskt säljande roll gärna från branschen eller närliggande områden där du sedan tidigare har goda försäljningsresultat och är van att träffa beslutsfattare med teknisk bakgrund. Vi ser gärna att man har erfarenhet från både privat och offentlig sektor.

Du är bra på att kommunicera har lätt för att samarbeta, är kundfokuserad samt har förmåga att utveckla och underhålla långsiktiga kundrelationer.

Vi erbjuder:
Ansvar från första dagen i en stimulerande och utmanande miljö där du arbetar tillsammans med ett professionellt och engagerat team. Möjlighet att utvecklas i en expansiv miljö, för rätt person finns möjlighet att på sikt få ett utökat ansvar i Sverige och utomlands.

Placeringsort:
Fjärås, söder om Göteborg

För mer information om tjänsten:
I denna rekrytering samarbetar vi med FINNVEDEN EXECUTIVE kontakta rekryteringskonsult Roger Johansson tfn +46 708 811 310 för mer information om tjänsten. Då urval sker löpande vill vi ha din ansökan snarast.

För att få en hög kvalitet i rekryteringsprocessen vill vi att du skickar in din ansökan via vår hemsida. Börja med att trycka på ansökningsknappen nedan. En bekräftelse på mottagen ansökan skickas alltid till den angivna e-postadressen.

Välkommen med din ansökan!SENIOR REKRYTERINGSKONSULT OCH PARTNER
Roger Johansson
070-881 13 10
roger.johansson@finnvedenexecutive.se