HangOn är ett expansivt familjeföretag som är marknadsledare i sin nisch. Vi är en partner som hjälper kunder hitta smarta lösningar för hängning, maskering och hantering i samband med industriell lackering. Vi har egen produktutveckling och tillverkning. Våra produkter distribueras i över 40 länder med en årsomsättning om 225 MSEK och exportandel på 80%.
Vi är stolta över vår nominering till ”årets arbetsgivare” i GGVV-regionen.

SENIOR REKRYTERINGSKONSULT OCH PARTNER
Ulrika Danielsson
070-233 81 67
ulrika.danielsson@finnvedenexecutive.se

HangOn söker nu en

Teknisk Chef


HangOn är ett familjeägt bolag med en platt och prestigelös organisation. För oss är titlar oviktiga, vi skriver den mest för att du ska förstå förväntningarna. Som bolagets tekniska ledare har du en nyckelroll i vår organisation med det övergripande ansvaret för företagets tekniska plattform - maskin, underhåll och produktionsteknik - samt projekt kopplat till den. Du har personalansvar för tre medarbetare inom teknik och underhåll.

Uppdraget
Tjänsten innehåller en intressant kombination av personalansvar, teknik kopplat till maskin och maskinbyggnation, produktionsteknik, underhåll samt projektarbete. Uppdraget handlar om att ansvara för den tekniska plattformen utifrån ovanstående nämnda områden samt strukturera, systematisera och effektivisera underhållsarbetet. Skapa rutiner för uppföljning och långsiktig planering av förebyggande underhåll är ytterligare en viktig uppgift.

Du kommer ansvara för att leda större och mindre, ofta komplexa projekt internt i bolaget men även externt då vi ofta är involverade i maskinutrustning till våra kunder. Komplexiteten består i att det är en hög teknisk nivå, internationellt, olika kulturer inblandade och med ansvar för såväl anställd personal som konsulter. I projekten ansvarar du för helheten, dvs. allt ifrån planering, inköp till dess att projektet är helt klart. Vi lägger stor vikt vid ledarskapet. Det är en viktig del av uppdraget. Du leder både egen personal, samt externa samarbetspartners.

Erfarenhet
Vi ser gärna att du har en teknisk utbildning men det viktigaste är att du har en hög teknisk förståelse. Du har erfarenhet av att köpa och bygga maskiner, leda projekt samt beställa konsultuppdrag. Du skriver och pratar både svenska och engelska obehindrat.

Personlighet
Du är strukturerad, analytisk, har förmåga att systematisera och effektivisera. Du är resultatdriven, kommunikativ, har en stark egen drivkraft och ett teamorienterat arbetssätt. Du har dokumenterat goda ledaregenskaper, en god strategisk förmåga samt en förmåga att se till helheten. Uppdraget kräver en kreativ förmåga och att kunna ”tänka utanför boxen”. Du är en stark relationsbyggare och har lätt för att få med dig medarbetarna. Du trivs med att arbeta både självständigt och i grupp.

Vi erbjuder ett utvecklande arbete i en expansiv miljö.

I denna rekrytering samarbetar vi med Finnveden Executive AB. För ytterligare information om tjänsten kontakta rekryteringskonsult Ulrika Danielsson, tfn 0702-33 81 67. Då urval sker löpande vill vi ha din ansökan snarast. Ansökan till tjänsten sker via Finnveden Executives hemsida, http://www.finnvedenexecutive.se

Välkommen med din ansökan!SENIOR REKRYTERINGSKONSULT OCH PARTNER
Ulrika Danielsson
070-233 81 67
ulrika.danielsson@finnvedenexecutive.se