SENIOR REKRYTERINGSKONSULT OCH PARTNER
Martin Dambergs
072-206 20 84
martin.dambergs@finnvedenexecutive.se

HR-Chef

Som HR-Chef kommer du vara delaktig och drivande i den tillväxtresa bolaget är ute på. Du ansvarar för utveckling och implementering av bolagets HR-strategi och förväntas aktivt bidra till bolagets utveckling. Du ansvarar för att utveckla och implementera viktiga HR-processer och riktlinjer inom alla HR-områden. Du ansvarar vidare för att utveckla och leda arbetet med företagets värderingar, företagskultur och employer branding.

Du har en strategisk övergripande roll, samtidigt som du stödjer chefer på en mer operativ nivå vid bl.a. rekryteringar, förhandlingar, omorganisationer, kompetensutveckling, talent management och gemensamma utvecklingsprogram. Tjänsten innebär också att vara ett stöd till landscheferna utanför Sverige och stödja dem utifrån ett HR-perspektiv att utveckla sina organisationer.

Som HR-Chef rapporterar du till VD och sitter med företagets ledningsgrupp. Företaget finns i Boråstrakten.

Profil
Du är en driven person som trivs med både strategiska och operativa utmaningar. Du är prestigelös, jordnära och har god förmåga att skapa förtroende hos såväl ledning som anställda.

Du har starkt affärsmannaskap och kundfokus, ett tydligt eget ledarskap kombinerat med ett stort personligt ägarskap. Du är en kommunikativ och lösningsorienterad lagspelare med förmåga att samarbeta med alla delar av organisationen. Du har erfarenhet av att hantera olika kompetensområden för ett uppdrag.

Vi tror på prestigelöshet, laganda och ett stort engagemang som framgångsfaktorer i denna roll. För rätt person finns goda möjligheter till att utvecklas tillsammans med företaget.

Utbildningsmässigt har du förmodligen en högskoleutbildning eller annan relevant utbildning kompletterad med väsentlig arbetslivserfarenhet. Du har relevanta IT-kunskaper och behärskar Office-paketet. Då det är ett internationellt företag utgår vi ifrån att du behärskar svenska och engelska i såväl tal som skrift.

Kontaktuppgifter och ansökan
För ytterligare information är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult, Martin Dambergs tfn +46 72 206 20 84. Då urval sker löpande vill vi ha din ansökan snarast. Ansökan till tjänsten sker via Finnveden Executives hemsida, http://www.finnvedenexecutive.se

Välkommen med din ansökan!SENIOR REKRYTERINGSKONSULT OCH PARTNER
Martin Dambergs
072-206 20 84
martin.dambergs@finnvedenexecutive.se