Leverantör av utomhusdrömmar sedan 1929

Vi har funnits i snart 100 år. Och även om vi är Skandinaviens största tillverkare av trädgårdsmöbler har vi aldrig lämnat vår plats mitt i Småland. Enträget och nyfiket har vi sedan starten undersökt hur livet kan bli ännu bättre på utsidan, och ständigt har vi tvingats att förbättra hållbarhet, funktion och design.

Hillerstorp tillverkar och levererar produkter som förgyller ditt utomhusliv. Hos oss hittar du möbler i trä, konstrotting, naturrotting, stål och aluminium, dynor i alla tänkbara storlekar och tyger, paviljonger, parasoller, dynlådor, möbelskydd och skötselprodukter, bara för att nämna några.

Hillestorps Trä AB ingår i en koncern som ägs av MIDAQ AB.

SENIOR REKRYTERINGSKONSULT OCH PARTNER
Ulrika Danielsson
070-233 81 67
ulrika.danielsson@finnvedenexecutive.se

Hillerstorps Trä är i en expansiv fas och söker nu en

Ekonomichef

Som ekonomichef har du det övergripande ansvaret för företagets ekonomiplanering och uppföljning, månadsbokslut, budget, prognoser, finansförvaltning, ekonomiska utredningar och redovisning. Din uppgift blir att driva och leda ekonomifunktionen, ansvara för och utveckla ekonomistyrning, uppföljning och redovisning. Till din hjälp har du ett par medarbetare. Du förväntas även att ha en aktiv roll som business controller och du kommer därigenom också vara operationellt aktiv i organisationen. Du deltar i många olika processer så som investeringar, kalkyleringar, valutasäkring samt ansvarar ut mot våra revisorer. I uppdraget finns även ett övergripande ansvar för IT. Tjänsten är bred, du kommer att arbeta med helheten inom ekonomi men även vara en viktig kugge i ledningens arbete med att driva och utveckla bolaget.
Du rapporterar till VD.

Vi söker dig som är strategisk och framtidsorienterad. Du är en kreativ problemlösare med ett genuint intresse av att driva förbättringsarbete, både inom och utom den egna organisationen. Du är drivande och tycker om att ta ansvar och som person är du noggrann och strukturerad. I grunden har du en gedigen ekonomisk utbildning. Du har flera års erfarenhet av arbete inom en ekonomifunktion eller revisionsbyrå, gärna från ett internationellt företag och gärna erfarenhet som ekonomichef eller motsvarande. Du behärskar engelska i tal och skrift. Ditt ledarskap kännetecknas av god samarbetsförmåga, handlingskraft och förmåga att skapa ett positivt arbetsklimat. Du är strukturerad och har lätt att kommunicera med alla de kontakter du utvecklar, såväl internt som externt.

Vi erbjuder dig ett stimulerande och utvecklande arbete i ett bolag med egna produkter, där färg form och design är viktiga parametrar.

För mer information om tjänsten, kontakta rekryteringskonsult Ulrika Danielsson, 0702 33 81 67. Då urval sker löpande vill vi ha din ansökan snarast. Ansökan till tjänsten sker via Finnveden Executives hemsida, http://www.finnvedenexecutive.se

Välkommen med din ansökan!
SENIOR REKRYTERINGSKONSULT OCH PARTNER
Ulrika Danielsson
070-233 81 67
ulrika.danielsson@finnvedenexecutive.se