Finncont grundades 1974 och är expert på lagrings- och transportlösningar som stödjer en cirkulär ekonomi. Vårt löfte, Kontinuitet, speglar kärnan i en cirkulär ekonomi, där produkter, komponenter, råvaror och värdet maximeras genom återvinning.

Vi vill att avfall sorteras rätt och fortsätter som nya råmaterial, därför utvecklar vi vår kompetens hela tiden och tillsammans med våra kunder finner vi lösningar för dagens och morgondagens problem. Vi skapar smarta lösningar inom miljö- och avfallshantering för bl.a. tillverkningsindustrin, fastighetsägare, kommuner och landsting samt jordbruk.

Utöver ett brett sortiment av produkter erbjuder vi våra kunder lösningar kring legotillverkning i vår fabrik, kontraktslösningar och skräddarsydda ensembler i vår Finncont Design Studio.

Finncont Environmental Products Oy är beläget i Lahtis, Finland. Finnconts fabrik ligger i Virrat, Finland. Bolaget är familjeägt och omsätter 300 miljoner kronor och har cirka 170 anställda.
Den huvudsakliga kundkretsen är europeiska företag inom kemikalier, livsmedel och miljö.
Mer om Finncont på http://www.finncont.com.


SENIOR REKRYTERINGSKONSULT OCH PARTNER
Roger Johansson
070-881 13 10
roger.johansson@finnvedenexecutive.se

Finncont är nu i en stark tillväxtfas i Sverige och söker därför en

Area Sales Manager Syd/Öst

Till affärsområde Environmental products

Finncont har nu möjlighet att erbjuda ett spännande jobb som Area Sales Manager för Enviromental products i Sydöstra Sverige. Som Area Sales Manager ansvarar du för att behålla och utveckla befintliga affärer i linje med överenskomna mål samt skapa nya möjligheter för Finncont inom miljöområdet. Du arbetar med en helhetssyn av kundens processer, vilket ställer hög efterfrågan på din tekniska kompetens och lyhördhet.

Du säljer Finnconts lösningar inom miljö- och avfallshantering vilket innefattar både mark- och underjordsbehållare. Kunderna för våra avfallshanteringsprodukter är bl.a. kommuner, bostadsrätter, byggföretag och fastighetsägare. Du kommer att arbeta med och påverka influencers som t.ex. arkitekter.

Vi letar efter dig som har:
• Tidigare erfarenhet av liknande miljöproduktförsäljning och ett nätverk
• Erfarenhet av teknisk försäljning, rådgivning eller projektförsäljning
• Erfarenhet av B2B
• Erfarenhet av att sälja värde
• Förhandlingserfarenhet
• Erfarenhet av långa försäljningscykler på över ett år

Som person är du:
• Resultatdriven
• Kundfokuserad
• Social och engagerad
• En Kreativ problemlösare
• Bra på att prioritera rätt

Du har förmågan att bygga och behålla starka lönsamma kundrelationer.
Du rapporterar till Finncont Export Director och kontoret kan vara i sydöstra Sverige, söder om E4, kan också vara hemmakontor. Arbetet kräver regelbunden resa i sydöstra Sverige, 3–4 dagar i veckan.

Finncont värderingar
Miljöansvariga, Säkerhet, Innovativa, Kunskap, Smarta lösningar och Omtänksamhet.

Vi erbjuder dig:
Ett utvecklande arbete med produkter som förbättrar miljön.

För mer information om tjänsten:
I denna rekrytering samarbetar vi med FINNVEDEN EXECUTIVE kontakta rekryteringskonsult Roger Johansson tfn +46 708 811 310 för mer information om tjänsten. Då urval sker löpande vill vi ha din ansökan snarast.

För att få en hög kvalitet i rekryteringsprocessen vill vi att du skickar in din ansökan via vår hemsida. Börja med att trycka på ansökningsknappen nedan. En bekräftelse på mottagen ansökan skickas alltid till den angivna e-postadressen.

Välkommen med din ansökan!SENIOR REKRYTERINGSKONSULT OCH PARTNER
Roger Johansson
070-881 13 10
roger.johansson@finnvedenexecutive.se