SENIOR REKRYTERINGSKONSULT OCH PARTNER
Roger Johansson
070-881 13 10
roger.johansson@finnvedenexecutive.se

Framgångsrikt Logistikföretag söker

Platschef i Västra Götaland

Du Leder det dagliga arbetet på enheten vilket innefattar både lager och terminal så att uppsatta mål och KPI:er uppnås. Du har fullt resultat- och personalansvar vilket innebär att du coachar och utvecklar din personal. Du upprättar din budget och följer upp samt rapporterar utfall.

Du behöver ha minst 3 års erfarenhet av att leda en resultatenhet. Du är en duktig chef och ledare som förstår vikten av engagerad personal och vilka resultat som kan uppnås när alla drar åt samma håll.
Du ser helheten och har förmågan att prioritera då du stundtals kommer ha väldigt mycket att göra. Inget krav på formell utbildning men ingenjörs- eller ekonomexamen är meriterande.

Du kommer in i ett företag där du inte bara får en viktig roll som ger dig möjlighet att påverka företagets framtid, du ges dessutom möjlighet att utveckla dig själv som ledare och kan erbjudas nya möjligheter när tiden är mogen.

För mer information om tjänsten:
I denna rekrytering samarbetar vi med FINNVEDEN EXECUTIVE kontakta rekryteringskonsult Roger Johansson tfn +46 708 811 310 för mer information om tjänsten. Då urval sker löpande vill vi ha din ansökan snarast.

För att få en hög kvalitet i rekryteringsprocessen vill vi att du skickar in din ansökan via vår hemsida. Börja med att trycka på ansökningsknappen nedan. En bekräftelse på mottagen ansökan skickas alltid till den angivna e-postadressen.

Välkommen med din ansökan!SENIOR REKRYTERINGSKONSULT OCH PARTNER
Roger Johansson
070-881 13 10
roger.johansson@finnvedenexecutive.se