Genom väl beprövade metoder och arbetssätt hjälper vi logistik- och industriföretag att optimera sin verksamhet och därmed minska sina personalkostnader. Vi planerar, levererar och opererar vårt åtagande genom en mycket erfaren och specialiserad organisation inom logistik- och industriområdet.

Aditro Logistics har genom många, långa och täta samarbeten med marknadsledande kunder specialkompetens inom flera segment. För fortsatt utveckling arbetar vi aktivt inom nätverk, samarbetar med forskning och branschorganisationer för att ytterligare stärka oss och våra kunder.

- En av de största oberoende logistikpartnerna i Norden
- Erbjuder ett brett serviceerbjudande inom lagerhantering, logistik, supply- chain management, transportupphandling, bemanning och konsultering
- Förfogar över 175,000 m2 lagerutrymme i de egna logistikcentren i Jönköping, Borås, Kopstad och Nykvarn

SENIOR REKRYTERINGSKONSULT OCH PARTNER
Roger Johansson
070-881 13 10
roger.johansson@finnvedenexecutive.se

Aditro Logistics är i en spännande tillväxtfas och söker därför nu en

Site Manager till Jönköping

Arbetsuppgifter
Vår viktigaste framgångsfaktor är vårt samarbete med kund och som Site Manager är det du som ytterst ansvarar för kundrelationen.
Du kommer vara personal- och resultatansvarig för en site som omsätter ca 180 miljoner kronor och som har ca 80 personer anställda. Framgångsrik delegering och uppföljning är därför naturligt för dig. Det är av yttersta vikt för oss och våra kunder att våra uppdrag genomförs på ett korrekt och tidseffektivt sätt vilket blir ditt ansvar att säkerställa. Till din hjälp har du ett team bestående av dedikerade Business Managers och engagerade Team Leaders. Tillsammans skapar ni lönsamma logistiklösningar för oss och våra kunder.

Du har ett fullt resultat-, arbetsmiljö- och personalansvar för din site och du ingår i ledningsgruppen för region Syd.

Din profil
Du behöver nödvändigtvis inte komma från branschen men flerårig erfarenhet av att leda en resultatenhet ser vi som väldigt viktig. Du är en duktig chef och ledare som förstår vikten av engagerad personal och vilka resultat som kan uppnås när alla drar åt samma håll. Du ligger steget före i tanken i alla aspekter av din verksamhet. Du är i grund och botten en strateg men förstår att ibland kan din vardag kastas omkull på kort varsel av olika anledningar. Du gillar utveckling och ständiga förbättringar ligger dig varmt om hjärtat.
Du ser helheten och har förmågan att prioritera då du stundtals kommer ha väldigt mycket att göra. Inget krav på formell utbildning men ingenjörs- eller ekonomexamen är meriterande.

Vad vi erbjuder
Ett spännande arbete i en expansiv framgångsrik organisation där allt är möjligt och med goda utvecklingsmöjligheter.

För mer information om tjänsten:
I denna rekrytering samarbetar vi med FINNVEDEN EXECUTIVE kontakta rekryteringskonsult Roger Johansson tfn +46 708 811 310 för mer information om tjänsten. Då urval sker löpande vill vi ha din ansökan snarast.

För att få en hög kvalitet i rekryteringsprocessen vill vi att du skickar in din ansökan via vår hemsida. Börja med att trycka på ansökningsknappen nedan. En bekräftelse på mottagen ansökan skickas alltid till den angivna e-postadressen.

Välkommen med din ansökan!
SENIOR REKRYTERINGSKONSULT OCH PARTNER
Roger Johansson
070-881 13 10
roger.johansson@finnvedenexecutive.se