Värnamo Energi erbjuder klimatsmart energi och högteknologiska IT-tjänster – betydelsefulla produkter som ger våra kunder konkurrenskraft, komfort och trygghet. Vi bidrar aktivt till samhällets utveckling genom att bygga ut el-, fjärrvärme- och fibernät i Värnamo kommun. Värnamo Energis agerande präglas av en hög servicegrad och närhet, omtanke om miljön samt god kompetens. Bolaget har idag 49 anställda, över 14 000 kunder och omsätter ca 380 MSEK. Värnamo Energi är helägt av Värnamo kommun. Läs mer på http://www.varnamoenergi.se

SENIOR REKRYTERINGSKONSULT OCH PARTNER
Ulrika Danielsson
070-233 81 67
ulrika.danielsson@finnvedenexecutive.se

Vi söker en driven och utvecklingsinriktad

Produktionschef

I denna tjänst får du vara med och bidra till ett hållbart och klimatsmart samhälle
Du ansvarar för en trygg leverans av förnybar fjärrvärme och ånga till våra kunder i Värnamo kommun, varje dag, dygnet runt. Till din hjälp har du ett kunnigt team med 7 medarbetare. Du ingår i ledningsgruppen på Värnamo Energi och rapporterar till VD.

Dina arbetsuppgifter
I rollen som produktionschef ansvarar du för att leda, planera och följa upp verksamheten. Det är en bred roll där Du arbetar både på en strategisk och operativ nivå. Du har budget- och personalansvar.

Värnamo Energi har ett antal nya biobränsleanläggningar i kommunen och kraftvärmeproduktion i Värnamo. Uppdraget handlar om drift och underhåll av produktionsanläggningar och fjärrvärmenät där hög tillgänglighet är A och O. Uppdraget omfattar också långsiktig planering av investeringar samt att utveckla medarbetare och arbetssätt.

Att verksamheten följer miljökrav och upprätthåller en säker och god arbetsmiljö är en viktig del i jobbet. Vi sätter mål på kort och lång sikt och behöver Din delaktighet och drivkraft för att uppnå dessa. Då Du ingår i företagets ledningsgrupp är Du delaktig i att utveckla hela företagets verksamhet.

Din profil
Den vi söker har en högskole- eller universitetsexamen inom något relevant område eller motsvarande. Har du dessutom erfarenhet ifrån branschen är det meriterande. Du har några års ledarerfarenhet inom tillverknings- eller processindustri/fjärrvärmeverksamhet. Du har ett stort teknikintresse och en god förståelse för processer.

Du är strategisk, framtidsorienterad och har ett genuint intresse av att driva förbättringsarbete tillsammans med dina medarbetare, med förmåga och mod att fatta beslut. Du är strukturerad samtidigt som du har en god kommunikativ förmåga i tal och skrift både i svenska och engelska. Du är en engagerad och jordnära person som får saker gjorda och kan leda verksamheten genom att skapa delaktighet.

Vi erbjuder dig ett stimulerande och utvecklande arbete i ett bolag som verkar i en intressant bransch. Vi håller en hög miljöprofil och brinner för vårt lokala engagemang.

För mer information om tjänsten, kontakta rekryteringskonsult Ulrika Danielsson, 0702 33 81 67. Då urval sker löpande vill vi ha din ansökan snarast. För att få en hög kvalitet i rekryteringsprocessen vill vi att du skickar in din ansökan via Finnveden Executives hemsida, http://www.finnvedenexecutive.se

Välkommen med din ansökan!SENIOR REKRYTERINGSKONSULT OCH PARTNER
Ulrika Danielsson
070-233 81 67
ulrika.danielsson@finnvedenexecutive.se