Euroform är en högteknologisk utvecklare och producent av plastsystem och komponenter till europeisk industri. Stora kundgrupper är världsledande tillverkare av tunga fordon, entreprenadmaskiner och tillverkare av utomhusprodukter.

Euroform omsätter ca 550 miljoner kronor med ca 250 medarbetare. Vår målsättning är att bli ett av de ledande företagen inom våra segment i norra Europa. Vår vision är att vara en ansvarstagande organisation och genom medarbetarnas engagemang och kompetens är vi den mest efterfrågade samarbetspartner för kunder och leverantörer.

SENIOR REKRYTERINGSKONSULT OCH PARTNER
Roger Johansson
070-881 13 10
roger.johansson@finnvedenexecutive.se

Euroform går nu in i en spännande och utmanande fas och söker därför nu en ny

VD

Arbetsuppgifter
Uppdraget är att få Euroform att leverera resultat och avkastning i nivå med de bästa konkurrenterna i branschen.

Det ska ske genom att man som VD fortsätter utveckla företaget med bättre strukturer och processer inom hela verksamheten. Man ska öka samarbetet mellan enheterna internt så att man blir effektivare i sitt arbetssätt och därigenom uppnår bättre marginaler i enligt med affärsplanen. Det gäller hela ledet från order till utleverans. Implementeringen av en kultur som arbetar med ständig utveckling och förbättring kommer att vara en viktig del i detta arbete.

Som VD kommer du samtidigt att säkerställa att Euroform bibehåller en god relation med sina kunder samt att kundbasen breddas med nya kunder. VD kommer att driva bolagets ledningsgrupp och ansvarar för att arbeta övergripande med bolagets vision och målsättning.

Din profil
Du är en duktig chef och ledare som förstår vikten av engagerad personal och vilka resultat som kan uppnås när alla drar åt samma håll. Som ledare är du målmedveten, aktiv och synlig i hela organisationen. Även om kunden och leveransen till kunden är i fokus, så behövs också förmågan att skaffa en överblick över bolagets situation i varje ögonblick, och att prioritera mellan olika möjligheter och fatta beslut. Som ledare är också prestigelöshet och förmågan att skapa en presterande kultur är av stor betydelse.

Du behöver nödvändigtvis inte komma från branschen men flerårig erfarenhet av att leda en tillverkande enhet ser vi som väldigt viktig. Inställningen till den här rollen är att man ser möjligheten att skapa en stor framgång för Euroform på marknaden, eftersom det finns mycket potential kvar att utveckla i bolaget.

Ledarskap, Handlingskraft, Tekniskt kunnande och Affärsmässighet sammanfattar vår syn på vad en bra kandidat står för.

Vad vi erbjuder
En spännande och utmanande resa där man kommer att ha ett starkt stöd av styrelsen och ägarna.

För mer information om tjänsten:
I denna rekrytering samarbetar vi med FINNVEDEN EXECUTIVE kontakta rekryteringskonsult Roger Johansson tfn +46 708 811 310 för mer information om tjänsten. Då urval sker löpande vill vi ha din ansökan snarast.

För att få en hög kvalitet i rekryteringsprocessen vill vi att du skickar in din ansökan via vår hemsida. Börja med att trycka på ansökningsknappen nedan. En bekräftelse på mottagen ansökan skickas alltid till den angivna e-postadressen.

Välkommen med din ansökan!SENIOR REKRYTERINGSKONSULT OCH PARTNER
Roger Johansson
070-881 13 10
roger.johansson@finnvedenexecutive.se