Tenzo grundades 1934 och är ett privatägt företag inom möbelbranschen med huvudkontor i Smålandsstenar. Våra kunder finns på en bred internationell marknad, bl.a. flera stora butikskedjor runt om i Europa. Vi arbetar ”från ax till limpa” med egen produktutveckling, produktion samt marknad och försäljningsorganisation. Tenzo ingår i den privatägda familjekoncernen Gunnar Johansson Gruppen. Läs mer: http://www.tenzo.se

SENIOR REKRYTERINGSKONSULT OCH PARTNER
Ulrika Danielsson
070-233 81 67
ulrika.danielsson@finnvedenexecutive.se

Vi söker en

VD

Vi söker dig som vill vara med i Tenzos fortsatta utveckling och som vill leda och styra rätt för att nå uppsatta mål. Du leder, planerar och samordnar framförallt det strategiska och taktiska men också det operativa arbetet inom företaget. En av dina huvuduppgifter är att med affärsmässighet, optimerad organisation och effektiva processer skapa förutsättningar för nya goda affärer både hos befintliga och nya kunder. Du har det formella ansvar som ingår i VD-rollen och återrapporterar verksamhetens utveckling till styrelsen.

VD-tjänsten kräver förmåga att skapa samarbete och gemensamma mål över gränserna. Kunskap om att initiera och driva lönsamt förbättringsarbete är av stor vikt. Kännedom om branschen eller närliggande branscher är meriterande men inte nödvändig. Särskilt viktigt är dock att Du har ett stort intresse för verksamheten och en dokumenterad affärsmässighet.

Som ledare är du en målinriktad coach och lagspelare som tillsammans med dina medarbetare och övriga intressenter utvecklar verksamheten.

Du förväntas vara en synlig och entusiasmerande chef som skapar energi och engagemang bland dina medarbetare, samtidigt som du är en tydlig ledare. Som person är du kommunikativ och har en god helhetssyn. I din personliga profil finner vi även affärsmässighet, god ekonomisk förståelse, förmåga att driva förändringsarbete samt entreprenörsanda. Det krävs en bred kommersiell bakgrund och vana vid att arbeta med en kundkrets som ställer höga krav på service och samarbete. Detta kräver också stort engagemang och en stark egen drivkraft.

Du har en eftergymnasial utbildning på högskolenivå eller motsvarande och erfarenhet från tidigare uppdrag som VD alternativt divisionschef med intäkts- och kostnadsansvar.

Intresse för branschen kombinerat med ett företagsinriktat kunnande och synsätt är slutligen goda förutsättningar för att lyckas i tjänsten.

För ytterligare upplysningar om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Ulrika Danielsson, tfn +46 702-33 81 67. Då urval sker löpande vill vi ha din ansökan snarast.

Välkommen med din ansökan!SENIOR REKRYTERINGSKONSULT OCH PARTNER
Ulrika Danielsson
070-233 81 67
ulrika.danielsson@finnvedenexecutive.se