Expense Reduction Analysts är en global organisation som grundades 1992, verksam i mer än 30 länder. Vårt internationella nätverk av framgångsrika entreprenörer och konsulter omfattar mer än 700 partners, där ungefär 40 är baserade i Norden. Våra kunder vänder sig till oss i första hand för vår expertis inom effektiviseringar och kostnadsreducering. Vi hjälper dem att identifiera och genomföra förbättringar. Idag arbetar vi med några av de mest inflytelserika företagen i världen.
Besök också gärna vår hemsida: http://www.expensereduction.com

SENIOR REKRYTERINGSKONSULT OCH PARTNER
Ulrika Danielsson
070-233 81 67
ulrika.danielsson@finnvedenexecutive.se

Franchisetagare

Vi expanderar vår framgångsrika verksamhet och söker nu nya franchisetagare, som har drivet och möjlighet att investera, för att fortsätta växa med oss.

Bli en del av en global verksamhet som växer med 20% per år. Vi bygger en ny, större svensk organisation för att möta ett ökande behov av våra tjänster.

Vi letar efter olika sorters erfarenheter och kompetenser; till exempel:

• Försäljning & projektledning
• Affärsutveckling
• Specialistkunskaper inom exempelvis finansiella tjänster, frakt & logistik, energi, IT & telekom, offentlig upphandling m. fl. områden (se vår hemsida)

Vårt kontor finns i Stockholm, men vi expanderar i hela Sverige, framförallt i Mälardalen, på Västkusten och i södra Sverige. Som konsult/franchisetagare hos ERA arbetar du fritt, varifrån det passar dig, och där våra kunder finns. Din egen ambition sätter gränserna.

Utnyttja den erfarenhet du samlat på dig under din karriär, ta kontroll över din framtid och bli partner i ett lönsamt internationellt nätverk!

Om du alltid drömt om att vara din egen chef, och att använda dig av den erfarenhet du har, finns nu möjligheten att bli en del av en ledande franchise-kedja som arbetar med besparingar. Kan detta vara den rätta vägen för dig?

För mer information om tjänsten, kontakta rekryteringskonsult Ulrika Danielsson, 0702 33 81 67. Då urval sker löpande vill vi ha din ansökan snarast. För att få en hög kvalitet i rekryteringsprocessen vill vi att du skickar in din ansökan via Finnveden Executives hemsida, http://www.finnvedenexecutive.se

Välkommen med din ansökan!SENIOR REKRYTERINGSKONSULT OCH PARTNER
Ulrika Danielsson
070-233 81 67
ulrika.danielsson@finnvedenexecutive.se