Koncernen Bengt Dahlgren, grundades 1952, är tekniska konsulter med uppdragsverksamhet inom områdena, Installation, Energi&Miljö, Bygg&Fastighet samt Brand&Risk. Vi består av sex lokala dotterbolag, som både verkar självständigt och i samarbete. Vi kombinerar det stora företagets styrkor med det lilla företagets snabbhet, flexibilitet och närhet. Vi ägs av våra delägare som alla är verksamma inom koncernen. Koncernen har idag ca 550 medarbetare och omsätter ca 600 MSEK.

Bengt Dahlgren Göteborg AB, är ett av dotterbolagen. Att ta till vara de traditionella kunskaperna inom bygg och förvaltning och kombinera dem med nytänkande ser vi som vår styrka, nu och i framtiden. Vi är marknadsledande inom Göteborgsregionen och växer konstant. År 2018 omsätter vi 210 MSEK och har 180 medarbetare.

SENIOR REKRYTERINGSKONSULT OCH PARTNER
Anne Palmgren
070-712 72 22
anne.palmgren@finnvedenexecutive.se

Vill du vara med på vår utvecklingsresa? Bengt Dahlgren Göteborg AB söker nu en

HR Manager

I denna rekrytering samarbetar vi med Finnveden Executive AB. För mer information om tjänsten kontakta rekryteringskonsult Anne Palmgren tfn +46 707 127222. Då urval sker löpande vill vi ha din ansökan snarast. Ansökan till tjänsten sker via Finnveden Executives hemsida, http://www.finnvedenexecutive.se.

Välkommen med din ansökan!SENIOR REKRYTERINGSKONSULT OCH PARTNER
Anne Palmgren
070-712 72 22
anne.palmgren@finnvedenexecutive.se