Länsförsäkringar Jönköping har funnits i länet sedan 1839 och ingår som ett av 23 lokala och självständiga bolag i länsförsäkringsgruppen. Vi har ca 220 anställda. Organisationen är indelad i två affärsområden; Privat samt Företag & Lantbruk, och erbjuder helhetslösningar inom bank- och försäkringsområdet. Som lokalt bolag lägger vi kraft på att lära känna just våra kunders behov och villkor. Viktigt för oss är den personliga relationen till våra kunder som också är våra ägare.

SENIOR REKRYTERINGSKONSULT OCH PARTNER
Martin Dambergs
072-206 20 84
martin.dambergs@finnvedenexecutive.se

Kontorschef Nässjö

Vi söker en affärsdriven och kommunikativ ledare som brinner för den lokala marknaden till vårt bank- och försäkringskontor i Nässjö. Tillsammans med dina medarbetare och våra fastighetsmäklare blir din uppgift att utveckla vår verksamhet och försäljning gentemot privatkunder men också företräda Länsförsäkringar Jönköping lokalt.

Tjänsten
Som kontorschef har du personalansvar för en enhet med 7 medarbetare. Medarbetarna utgörs av bankrådgivare som har fokus på det bokade mötet, samt bank- och försäkringsrådgivare som hanterar kunder spontant och via telefon. Alla erbjuder vårt helhetskoncept inom bank och försäkring gentemot privatkunder. I din tjänst ingår också rollen att vara kontorsansvarig. Det innebär att du har kontakt med ytterligare medarbetare som har sin arbetsplats på kontoret och att du ansvarar för frågor som rör kontorets dagliga drift. Totalt har kontoret 13 medarbetare. Som kontorsansvarig är du Länsförsäkringar Jönköping ansikte utåt och samordnar aktiviteter på marknaden utifrån hela vår verksamhet.

Du kommer att ansvara för budget och verksamhetsplanering för privatsegmentet samt deltar aktivt i affärsområdets försäljningskommitté. Dina huvudsakliga mål blir att utveckla vår affär, få lojala kunder och se till att medarbetarna växer med sin uppgift. Du ska också företräda Länsförsäkringar och vara aktiv på den lokala marknaden i olika sammanhang. Vidare ansvarar du för samarbetet med våra fastighetsmäklare på kontoret och vårt gemensamma agerande på marknaden.

Du rapporterar till Affärsområdeschefen för Privat och ingår i ledningsgruppen för affärsområdet. Som medlem i affärsledningen förväntas du aktivt bidra, både i gemensamma projekt men även med din kompetens och erfarenhet i syfte att utveckla vår verksamhet.

Kompetens och erfarenhet
Du har dokumenterat god chef- och ledarkompetens och erfarenhet av att driva förändringsarbete med affären i fokus. Vi söker också dig som har erfarenhet av att driva och leda säljarbete på ett framgångsrikt sätt. Vi ser gärna att du har erfarenhet från bank och/eller försäkring, dock inget krav. Vi ser gärna att du har en akademisk utbildning inom ekonomi, juridik eller annan relevant utbildning.

Vem är du?
Som person är du driven och målinriktad och har en välutvecklad kommunikativ förmåga. Din ledarstil präglas av att du är tydlig, rak och beslutsam samt har förmåga att coacha dina medarbetare. Som chef tar du ansvar och får saker att hända. Du har en stark inre motor, en tydlig vilja att utveckla både dig själv och din omgivning samt kan engagera och motivera din omgivning. Du bidrar med konkreta utvecklingsförslag både inom affärsområdet och i verksamheten. Vi lägger stor vikt vid ditt intresse för och jobba med människor och får dem att växa. Genom medarbetarna har du förmåga att utveckla både arbetssätt och affärer.
För att lyckas i rollen tror vi att du har en lokal förankring i närområdet med troligen gott om kontakter och ett stort nätverk

Kontaktuppgifter och ansökan
I denna rekrytering har vi valt att samarbeta med Finnveden Executive. För ytterligare information är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult, Martin Dambergs tfn +46 72 206 20 84. Då urval sker löpande vill vi ha din ansökan snarast, dock senast den 31 januari. Ansökan till tjänsten sker via Finnveden Executives hemsida, http://www.finnvedenexecutive.se

Facklig kontaktperson för tjänsten är Susanne Ehrström, 036-19 91 26.

Välkommen med din ansökan!SENIOR REKRYTERINGSKONSULT OCH PARTNER
Martin Dambergs
072-206 20 84
martin.dambergs@finnvedenexecutive.se