Trelleborg är en världsledare inom specialutvecklade polymerlösningar som tätar, dämpar och skyddar kritiska applikationer i krävande miljöer. De innovativa lösningarna accelererar kundernas utveckling på ett hållbart sätt. Trelleborgkoncernen omsätter runt 32 miljarder kronor och har verksamhet i cirka 50 länder. Koncernen består av fem affärsområden: Trelleborg Coated Systems, Trelleborg Industrial Solutions, Trelleborg Offshore & Construction, Trelleborg Sealing Solutions och Trelleborg Wheel Systems. Trelleborgaktien har sedan 1964 varit noterad på börsen, och listas på Nasdaq Stockholm, Large Cap. http://www.trelleborg.com

Affärenheten Trelleborg Sealing Profiles utvecklar och tillverkar extruderade tätingsprofiler för ett flertal olika industrier. Tillverkning i Sverige (Värnamo och Forsheda) USA, Tyskland, Slovenien och Litauen och har totalt 700 anställda.

SENIOR REKRYTERINGSKONSULT OCH PARTNER
Ulrika Danielsson
070-233 81 67
ulrika.danielsson@finnvedenexecutive.se

Sales Manager

Vi förstärker organisationen med en erfaren och affärsmässig Sales Manager som kan bidra till den strategiska utvecklingen av Sealing Profiles på den svenska och nordiska marknaden.

Som Sales Manager driver du hela affärsprocessen, från första kundkontakt till dess att affären är i mål. Rollen innebär att leda väl definierade kundprojekt med både befintliga och nya kunder. Du agerar på den svenska marknaden med fokus på södra Sverige och har egen försäljningsbudget. Du arbetar nära såväl design och utveckling som produktion och övriga kollegor inom försäljningsorganisationen. Du rapporterar till Sales & Marketing Director Nordic.

Som person är du strukturerad, kommunikativ med egen drivkraft och god självkännedom. Ditt arbete präglas av stark vilja att leverera lönsam tillväxt tillsammans med god förmåga att analysera och lösa problem. För att trivas långsiktigt är du bekväm i en internationell miljö med komplexa organisations- och affärsstrukturer. Stor vikt läggs vid dina personliga kompetenser.

Din utbildningsbakgrund är eftergymnasial, teknisk och/eller kommersiell. Du har flera års erfarenhet av teknisk försäljning, gärna ifrån bygg- och/eller fordonsindustrin, med dokumenterat goda resultat. Vi ser gärna att du arbetat med internationella företag med en interkulturell arbetsmiljö. Det är ett krav att du behärskar svenska och engelska väl i såväl tal som skrift.

I denna rekrytering samarbetar vi med Finnveden Executive AB. För mer information om tjänsten kontakta rekryteringskonsult Ulrika Danielsson, tfn 0702-33 81 67. Ansökan till tjänsten sker via Finnveden Executives hemsida, http://www.finnvedenexecutive.se

Välkommen med din ansökan!SENIOR REKRYTERINGSKONSULT OCH PARTNER
Ulrika Danielsson
070-233 81 67
ulrika.danielsson@finnvedenexecutive.se