Berendsen Textil Service AB är Sveriges och Europas ledande innovatör och leverantör av hållbara textil- och hygienlösningar. Vad som gör oss utmärkande i branschen är vår specialistkompetens och vår mångåriga erfarenhet. Berendsen erbjuder komplett hyr- och tvättservice av textilier till många olika typer av verksamheter. Bland våra 35 000 kunderna finns sjukhus, hotell, restauranger, tillverknings- och läkemedelsföretag. Med våra effektiva tvätterier och vårt hyrkoncept, arbetar vi aktivt med att minska vår och våra kunders miljöpåverkan. Vi ingår i koncernen Elis som är ett börsnoterat franskt bolag. Berendsen har sex starka produktområden som tillsammans omsätter 2,2 miljarder kronor och har 1 300 engagerade medarbetare. Huvudkontoret ligger i Malmö och vi har 24 anläggningar spridda över hela landet.

SENIOR REKRYTERINGSKONSULT OCH PARTNER
Roger Johansson
070-881 13 10
roger.johansson@finnvedenexecutive.se

Platschef Limhamn

Är du en engagerad och inspirerande ledare med några års erfarenhet av att arbeta med ledarskap? Vill du driva en anläggning, sätta nya mål? Då kan vi erbjuda dig ett spännande uppdrag i ett marknadsledande företag!

Vi söker en person som har de nödvändiga färdigheter och kunskaper för att driva vår anläggning i Limhamn mot nya mål. Anläggningen i Limhamn ingår i produktområdet Hospitality som hyr ut och tvättar textilier för hotell, restauranger, caféer, spa och andra företag inom denna sektor. Produktområdet erbjuder såväl personalkläder som bäddlinne och frotté. Utöver hyrlösningar erbjuds även kringtjänster i form av smarta logistiklösningar.

Som platschef är du ansvarig för en personalstyrka på totalt ca 65 medarbetare. Anläggningen omsätter ca 70 MSEK.

Tjänsten
• Du får ett resultatansvar och därmed ansvar för intäkts- och kostnadsutvecklingen
• Du ansvarar för produktion med tvätt och underhåll samt lager och distribution
• Du upprätthåller och utvecklar kundrelationer tillsammans med ditt kundserviceteam
• Du jobbar tillsammans med övriga platschefer i landet för att skapa” best practise”
• Du ansvarar för att anläggningen levererar uppsatta mål

Din profil
• Du leder genom att vara förebild, coacha, stödja, stimulera och entusiasmera
• Du trivs i din ledande roll, bryr dig om människor, vår miljö och våra kunder
• Du, har företagets bästa i åtanke men kompromissar inte med säkerheten
• Du är kreativ, målfokuserad, beslutsam och affärsmässig
• Du är en lagspelare och en god kommunikatör

Krav
Vi vill att du har högskoleutbildning eller annan lämplig utbildning.
Goda kunskaper engelska i tal och skrift är ett krav samt körkort.

Vi erbjuder dig
Ett spännande och utvecklande arbete i ett stabilt och marknadsledande företag med goda framtida utvecklingsmöjligheter både i Sverige och internationellt. Inom produktområdet jobbar vi med dom största aktörerna inom hotell & restaurangbranschen i Sverige.

Kontaktuppgifter och ansökan
I denna rekrytering har vi valt att samarbeta med Finnveden Executive. För ytterligare information är Du välkommen att kontakta rekryteringskonsult, Roger Johansson på mobil +46 70 88 11 310. Då urval sker löpande vill vi ha din ansökan snarast. Ansökan till tjänsten sker via Finnveden Executives hemsida, https://finnvedenexecutive.positionett.se/assignment.php?id=2635#top

Välkommen med din ansökan!SENIOR REKRYTERINGSKONSULT OCH PARTNER
Roger Johansson
070-881 13 10
roger.johansson@finnvedenexecutive.se