SENIOR REKRYTERINGSKONSULT OCH PARTNER
Martin Dambergs
072-206 20 84
martin.dambergs@finnvedenexecutive.se

För kunds räkning söker vi en VD till ett dotterbolag inom en privatägd företagsgrupp

Verkställande Direktör

Företaget står inför en fortsatt utveckling och framtidstron är stark. Företaget har stor tillväxtpotential och tillsammans med de andra dotterbolagen erbjuder företagsgruppen ett starkt koncept till sina kunder och affärspartners. Vi söker någon som vill vara med på denna resa och ytterligare utveckla företaget.

Tjänsten
Som VD har du ansvaret att på ägares uppdrag driva, utveckla och leda bolaget enligt fastställd affärsplan. Arbetet som VD innebär vidare att du är operativ ledare med ett brett ansvarsområde för verksamhetens olika funktioner samt för ett långsiktigt affärsutvecklingsarbete.

Huvudsakliga ansvarsområden för uppdraget som VD är följande:

• Leda och utveckla bolaget och organisationen
• Produktiv-, organisatorisk- och finansiell utveckling
• Driva kundnöjdhet avseende kvalitet och leverans
• Utveckla arbetssätt för ökad effektivitet
• Utveckla teamwork

Placering för tjänsten är i Jönköping.

Profil
Du har en god social kompetens och hanterar såväl kunder som leverantörer och personal på ett förtroendeingivande sätt. Du har ett starkt driv och är duktig på att skapa en helhet som innebär både struktur och stark utveckling.

Som ledare har du en modern ledarprofil med ett kundorienterat synsätt, ett stort engagemang och en klok helhetssyn. Du är en ödmjuk och affärsdriven ledare med en jordnära approach. Du är prestigelös och flexibel men samtidigt målmedveten och är bra på att engagera och motivera andra för att nå bästa resultat. Du har högskoleutbildning eller annan relevant utbildning kompletterad med några års erfarenhet, gärna inom tillverkande industri. I främsta hand säker vi en person som är intresserad av ett första VD-uppdrag och att utvecklas i denna roll.

Kontaktuppgifter och ansökan
För ytterligare information är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult, Martin Dambergs tfn +46 72 206 20 84. Då urval sker löpande vill vi ha din ansökan snarast. Ansökan till tjänsten sker via Finnveden Executives hemsida, http://www.finnvedenexecutive.se

Välkommen med din ansökan!SENIOR REKRYTERINGSKONSULT OCH PARTNER
Martin Dambergs
072-206 20 84
martin.dambergs@finnvedenexecutive.se