SENIOR REKRYTERINGSKONSULT OCH PARTNER
Martin Dambergs
072-206 20 84
martin.dambergs@finnvedenexecutive.se

Försäljningschef

Vi söker för kunds räkning en Försäljningschef till deras nordiska marknad. Företaget växer kraftigt och är en av de marknadsledande aktörerna inom sin bransch. Man har en stabil ägarstruktur och en långsiktighet i sitt agerande. Företagets kunder är inom tillverkande industri. Man har produktutveckling, produktion, försäljning och huvudkontor i Sverige, närmare bestämt i GGVV-regionen. Företaget omsätter ca 500 miljoner kr och har ca 150 anställda.

Tjänsten
Som Försäljningschef kommer du att utveckla och leda försäljningsorganisationen som innefattar både utesälj och innesälj. Detta inbegriper övergripande säljplanering, marknadsföring och byggande av företagets affär för den nordiska marknaden. Detta omfattar bl.a. fortsatt nykundsbearbetning, utveckling av affärskoncept, utveckling av befintliga kundrelationer samt utveckling av arbetssätt inom säljorganisationen.

Profil
Vi söker dig som har några års erfarenhet av försäljning i en internationell miljö, gärna från försäljning av tekniska produkter på en industriell marknad. Du är en driven affärsman/kvinna och har erfarenhet av B2B. Du är starkt försäljningsinriktad och tycker om att utveckla både organisation, medarbetare och kundrelationer.

Som ledare är du tydlig och beslutsam samt har en mycket god förmåga att bygga långsiktiga kundrelationer. Du är vidare prestigelös, flexibel, pragmatisk och tillämpar ett situationsanpassat ledarskap. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper, du ska vara intresserad av att utvecklas och växa tillsammans med företaget. Detta innebär att du idag inte behöver vara på en senior chefsnivå utan denna roll kan vara ditt nästa steg i din utveckling.

Kontaktuppgifter och ansökan
För ytterligare information är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult, Martin Dambergs tfn +46 72 206 20 84. Då urval sker löpande vill vi ha din ansökan snarast. Ansökan till tjänsten sker via Finnveden Executives hemsida, http://www.finnvedenexecutive.se

Välkommen med din ansökan!SENIOR REKRYTERINGSKONSULT OCH PARTNER
Martin Dambergs
072-206 20 84
martin.dambergs@finnvedenexecutive.se