SENIOR REKRYTERINGSKONSULT OCH PARTNER
Martin Dambergs
072-206 20 84
martin.dambergs@finnvedenexecutive.se

Vi söker för kunds räkning en

Ekonomichef

Bolaget är privatägt och omsätter ca 170 miljoner kr samt har ca 125 anställda. Bolaget har de senaste åren haft en stark expansion och prognosen för de kommande åren är fortsatt mycket stark.

Dina arbetsuppgifter
Tjänsten är bred, du kommer att arbeta med helheten inom ekonomi men även vara en viktig kugge i ledningens arbete med att driva och utveckla bolaget. Du rapporterar till VD och ingår i företagets ledningsgrupp.

Vidare ansvarar du för företagets ekonomiplanering och uppföljning, budget, prognoser, ekonomiska utredningar och redovisning. Du förväntas även ha en aktiv roll som övergripande controller och du kommer därigenom också vara operationellt aktiv i organisationen. Du deltar i många olika processer så som investeringar och kalkyleringar. Du ansvarar även för den fortsatta implementationen av deras affärssystem.

Du stöttar vidare den operativa verksamheten genom analyser och uppföljningar. Du är också proaktiv och föreslår förbättringar för att utveckla nyckeltalen i rätt riktning. Till din hjälp har du en erfaren ekonomiadministratör.

Företaget finns i Ulricehamns kommun.

Din profil
Vi söker dig som är civilekonom, med examen från högskola eller universitet, med några års erfarenhet från en liknande position i ett tillverkande företag. Du har intresse och förmåga att sätta dig in i verksamheten, genomföra kvalificerade analyser samt koppla ihop siffrorna och verksamheten på ett affärsmässigt sätt.

Du är driven, framtidsorienterad och har ett stort intresse av att driva förbättringsarbete. Du är strukturerad, resultatinriktad och har en analytisk blick samtidigt som du är lyhörd och har en god kommunikativ förmåga i tal och skrift. Du är prestigelös och är inte rädd för att hjälpa till där det behövs. Du har även lätt att få andra med dig och är en god teamspelare som finner det enkelt att samarbeta med andra kollegor.

För mer information om tjänsten, kontakta rekryteringskonsult Martin Dambergs, 072-206 20 84. Då urval sker löpande vill vi ha din ansökan snarast. För att få en hög kvalitet i rekryteringsprocessen vill vi att du skickar in din ansökan via Finnveden Executives hemsida, http://www.finnvedenexecutive.se

Välkommen med din ansökan!SENIOR REKRYTERINGSKONSULT OCH PARTNER
Martin Dambergs
072-206 20 84
martin.dambergs@finnvedenexecutive.se