Haglund Industri är ett familjeföretag sen fem generationer som satsar stort och utvecklas starkt. Vi är idag Sveriges ledande utvecklare och tillverkare av professionella kylar med produktion och huvudkontor i Gällstad.

Våra kylar hör till de bästa i Europa och håller temperaturen åt stjärnkockar, kafékedjor och storkök.

SENIOR REKRYTERINGSKONSULT OCH PARTNER
Martin Dambergs
072-206 20 84
martin.dambergs@finnvedenexecutive.se

Ekonomichef

Dina arbetsuppgifter
Tjänsten är bred, du kommer att arbeta med helheten inom ekonomi men även vara en viktig kugge i ledningens arbete med att driva och utveckla bolaget. Du rapporterar till VD och ingår i företagets ledningsgrupp.

Vidare ansvarar du för företagets ekonomiplanering och uppföljning, budget, prognoser, ekonomiska utredningar och redovisning. Du förväntas även ha en aktiv roll som övergripande controller och du kommer därigenom också vara operationellt aktiv i organisationen. Du deltar i många olika processer så som investeringar och kalkyleringar. Du ansvarar även för den fortsatta implementationen av affärssystemet Monitor.

Du stöttar vidare den operativa verksamheten genom analyser och uppföljningar. Du är också proaktiv och föreslår förbättringar för att utveckla nyckeltalen i rätt riktning. Till din hjälp har du en erfaren ekonomiadministratör.

Din profil
Vi söker dig som är civilekonom, med examen från högskola eller universitet, med några års erfarenhet från en liknande position i ett tillverkande företag. Du har intresse och förmåga att sätta dig in i verksamheten, genomföra kvalificerade analyser samt koppla ihop siffrorna och verksamheten på ett affärsmässigt sätt.

Du är driven, framtidsorienterad och har ett stort intresse av att driva förbättringsarbete. Du är strukturerad, resultatinriktad och har en analytisk blick samtidigt som du är lyhörd och har en god kommunikativ förmåga i tal och skrift. Du är prestigelös och är inte rädd för att hjälpa till där det behövs. Du har även lätt att få andra med dig och är en god teamspelare som finner det enkelt att samarbeta med andra kollegor.

Kontaktuppgifter och ansökan
I denna rekrytering har vi valt att samarbeta med Finnveden Executive. För ytterligare information är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Martin Dambergs tfn +46 72 206 20 84. Då urval sker löpande vill vi ha din ansökan snarast. Ansökan till tjänsten sker via Finnveden Executives hemsida, http://www.finnvedenexecutive.se

Välkommen med din ansökan!SENIOR REKRYTERINGSKONSULT OCH PARTNER
Martin Dambergs
072-206 20 84
martin.dambergs@finnvedenexecutive.se