Haglund Industri är ett familjeföretag sen fem generationer som satsar stort och utvecklas starkt. Vi är idag Sveriges ledande utvecklare och tillverkare av professionella kylar med produktion och huvudkontor i Gällstad.
Våra kylar hör till de bästa i Europa och håller temperaturen åt stjärnkockar, kafékedjor och storkök.

SENIOR REKRYTERINGSKONSULT OCH PARTNER
Martin Dambergs
072-206 20 84
martin.dambergs@finnvedenexecutive.se

Produktionschef

Vi söker en Produktionschef som har goda produktionstekniska kunskaper och ett driv att ständigt förbättra verksamheten.

Tjänsten
I rollen som Produktionschef har du det övergripande ansvaret att leda och utveckla produktionen. Huvuduppgiften är att leda, utveckla och effektivisera arbetet för produktionsprocesserna. Du ska säkerställa att företaget lever upp till de mål som ställs avseende bland annat produktivitet, effektivitet, kvalitet och leveransprecision. Du kommer att leda och utveckla vår produktionsorganisation om ca 95 medarbetare.

För att möjliggöra fortsatt tillväxt behöver vi fortsätta att skapa en stabil bas för vår verksamhet genom utveckling av både vår verksamhet och våra medarbetare, våra arbetssätt samt genom att öka produktionseffektiviteten. Då vi kommer att bygga ut vår fabrik kommer detta att vara ett av dina prioriterade projekt och arbetsuppgifter. I samband med utbyggnationen ser vi det också naturligt att se över produktionsprocesserna i fabriken.

Du rapporterar till VD för bolaget och ingår i ledningsgruppen.

Profil
Du arbetar i dag i tillverkande industri och har god erfarenhet av att leda personal. Du har goda produktionstekniska kunskaper och ett driv att ständigt förbättra verksamheten. Du är väl förtrogen med Lean som verktyg. Du har en god analytisk förmåga och är en modern ledare med ett tydligt ledarskap. Du har hög energinivå och stark drivkraft för att få saker genomförda.

Som person är du drivande, engagerad och ansvarstagande i kombination med en mycket god analytisk, strukturerad och metodisk läggning. Din sociala och kommunikativa förmåga har stor betydelse för hur du får med dig dina medarbetare. Vi ser gärna att du har en akademisk utbildning, civilingenjör, högskoleingenjör eller motsvarande.

Kontaktuppgifter och ansökan
I denna rekrytering har vi valt att samarbeta med Finnveden Executive. För ytterligare information är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Martin Dambergs tfn +46 72 206 20 84. Då urval sker löpande vill vi ha din ansökan snarast. Ansökan till tjänsten sker via Finnveden Executives hemsida, http://www.finnvedenexecutive.se

Välkommen med din ansökan!SENIOR REKRYTERINGSKONSULT OCH PARTNER
Martin Dambergs
072-206 20 84
martin.dambergs@finnvedenexecutive.se