SENIOR REKRYTERINGSKONSULT OCH PARTNER
Ulrika Danielsson
070-233 81 67
ulrika.danielsson@finnvedenexecutive.se

Försäljningschef

Vi söker för kunds räkning en driven och engagerande försäljningschef till ett bolag med starkt varumärke.

Som försäljningschef förväntas du ta ett helhetsansvar för försäljningen av småhus mot privatkundsmarknaden samt utveckla och förstärka varumärket. Marknaden är idag främst Skandinavien men man ser möjligheter att kunna växa till fler länder i Europa. Du ska utveckla säljorganisationen och befintliga affärsrelationer, samtidigt som du håller dig uppdaterad om nya möjligheter. Kunderna är krävande och har höga förväntningar. Du kommer att utveckla koncept, processer och förhållningssätt gentemot företagets målgrupp. Du blir även ansvarig för att implementera ett CRM system och genom det utveckla säljprocessen.

Säljteamet som Du leder består av ca 20 personer vilka är geografiskt spridda i Skandinavien.

Vi ser gärna att Du har en högskoleexamen inom teknik/bygg eller ekonomi, dock är rätt erfarenhet och personliga egenskaper viktigare än formell utbildning. Erfarenhet från byggbranschen är meriterande men inte ett krav. Du har erfarenhet av att driva projekt. Du är professionell och förtroendeingivande med bibehållen integritet, och behärskar de olika delar som ingår i försäljningsarbetet. Du som söker bör ha en god erfarenhet av säljledning. Detta uppdrag ställer höga krav på engagemang och eget driv. Du skall även ha en god socialförmåga, när det gäller att hantera och engagera säljorganisationen. Du talar och skriver engelska obehindrat. Lämpliga boende orter är Växjö, Jönköping, Värnamo med omnejd.

I denna rekrytering samarbetar vi med Finnveden Executive AB. För mer information om tjänsten kontakta rekryteringskonsult Ulrika Danielsson tfn 0702 33 81 67 alt. Martin Dambergs tfn 0722 06 20 84. Då urval sker löpande vill vi ha din ansökan snarast. Ansökan till tjänsten sker via Finnveden Executive hemsida, http://www.finnvedenexecutive.se

Välkommen med din ansökan!SENIOR REKRYTERINGSKONSULT OCH PARTNER
Ulrika Danielsson
070-233 81 67
ulrika.danielsson@finnvedenexecutive.se