Primo Sverige AB ingår i norra Europas ledande företag för extruderade plastprofiler, Inter Primo A/S. Primo finns i moderna anläggningar i Limmared och i Dalstorp och sysselsätter ca 130 medarbetare. Den totala omsättningen i Primo Sverige AB är ca 300 MSEK. Vi utvecklar tillsammans med våra kunder tekniska lösningar där profiler i plast ingår.

SENIOR REKRYTERINGSKONSULT OCH PARTNER
Ulrika Danielsson
070-233 81 67
ulrika.danielsson@finnvedenexecutive.se

Utvecklingsinriktad Teknisk Chef

Vi har en positiv utveckling med mycket förändringar och behöver nu förstärka organisationen med en Teknisk chef. Tjänsten är bred, utvecklande och omväxlande. Du förväntas arbeta både operativt och strategiskt. Du får arbeta med en kombination av produktionsteknisk utveckling, projektarbete och produktionsteknik. Du kommer ansvara för att bygga en stabil maskinpark med tillhörande infrastruktur. Det handlar om att lyfta upp vår tekniska nivå och göra oss än mer konkurrenskraftiga i för framtiden. Du får ett direkt personalansvar för verktygsmakarna och produktionsteknikerna, sammanlagt 10 personer. Tjänsten rapporterar till VD och ingår i ledningsgruppen.

Dina ansvarsområden:
• Produktionsteknik och produktionsteknisk utveckling
• Investeringar i maskiner och annan produktionsutrustning
• Verktygsproduktion
• Budgetansvar
• Samverkan inom koncernen Inter Primo.

Din profil:
Du är troligen civilingenjör, högskoleingenjör eller motsvarande. Du har god erfarenhet från produktion, plast- och fordonsindustrin är meriterande. Vidare har du en god erfarenhet av projektledning. Du är innovativ, strukturerad och analytisk. Du har en stark egen drivkraft och har ett teamorienterat arbetssätt. Du förväntas utveckla din egen organisation och verka i en kommunikativ och prestigelös anda. Du behärskar svenska och engelska väl i tal och skrift.

För ytterligare upplysningar om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Ulrika Danielsson, tfn 0702-33 81 67 alt 0370-466 40. Då urval sker löpande vill vi ha din ansökan snarast.

Välkommen med din ansökan!SENIOR REKRYTERINGSKONSULT OCH PARTNER
Ulrika Danielsson
070-233 81 67
ulrika.danielsson@finnvedenexecutive.se