Trioplast är en industrikoncern med drygt 1000 medarbetare och en omsättning på 4,3 miljarder SEK. Koncernen är en av Europas ledande aktörer inom innovativa och kostnadseffektiva förpackningslösningar baserade på polyetenfilm. Bolaget har huvudkontor i Smålandsstenar, produktion i Sverige, Danmark och Frankrike och säljer sina produkter på en global marknad. Trioplasts huvudägare är Altor Funds. Mo Industri AB i Bottnaryd omsätter ca 50 Mkr, har 30 anställda och ingår i division Industrifilm.

SENIOR REKRYTERINGSKONSULT OCH PARTNER
Ulrika Danielsson
070-233 81 67
ulrika.danielsson@finnvedenexecutive.se

Mo Industri AB söker nu en affärsinriktad

Verkställande Direktör

Vi söker en VD med god erfarenhet från tillverkande industri. Vi ser gärna att Du har meriter från någon processindustri. Som VD har du det övergripande ansvaret för försäljningen. Du förväntas att med affärsmässighet, optimerad organisation och med effektiva processer skapa förutsättningar för nya goda affärer, både hos befintliga och nya kunder. Du leder, planerar och samordnar framförallt det strategiska och taktiska men också det operativa arbetet inom företaget. Du är en synlig och entusiasmerande chef som skapar energi och engagemang bland dina medarbetare, samtidigt som du är en tydlig ledare. Du har det formella ansvar som ingår i VD-rollen och rapporterar till Divisionschefen för Industri Film och ingår i ledningsgruppen för divisionen.

Vi vill att du som person är genuint intresserad av människor, ledarskap och affärer samt motiveras av utmaningar. Som ledare är Du lyhörd och kommunikativ och har stor förmåga att driva, utveckla och implementera arbetsmetoder och nå upp till fastställda verksamhetsmål. Vidare har Du lätt för att skapa förtroende och kan beskriva företagets långsiktiga visioner på ett engagerat sätt. Som person har Du stor integritet och trygghet i Dig själv och kan skapa öppenhet och dialog i alla led. Du har ett strategiskt tänkande med en helhetssyn på verksamheten. Vi söker dig som har ett stort mått av ansvar, noggrannhet och struktur men också erfarenhet av affärer och möjlighet att tänka utanför givna ramar. Du har en god analytisk förmåga i grunden, en hög energinivå, drivkraft och med ett tydligt ledarskap engagerar och motiverar du till förändring. Vi ser gärna att du har en akademisk utbildning inom ekonomi alt. ingenjör eller motsvarande. Du talar/skriver engelska obehindrat.

Vi erbjuder ett uppdrag i ett intressant företag i en koncern med stora utvecklingsmöjligheter.

För ytterligare upplysningar om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Ulrika Danielsson, tfn 0702-33 81 67 alt 0370-466 40. Då urval sker löpande vill vi ha din ansökan snarast.

Välkommen med din ansökan!SENIOR REKRYTERINGSKONSULT OCH PARTNER
Ulrika Danielsson
070-233 81 67
ulrika.danielsson@finnvedenexecutive.se