SENIOR REKRYTERINGSKONSULT OCH PARTNER
Ulrika Danielsson
070-233 81 67
ulrika.danielsson@finnvedenexecutive.se

Vi söker för kunds räkning en affärsinriktad

Verkställande Direktör

Bolaget är ett familjeföretag som säljer, utvecklar och tillverkar egna produkter av erkänt hög kvalité. Företaget är marknadsledande inom sitt område och har en omsättning på ca. 30 Mkr och det finns stor potential att växa ytterligare. Företaget har en egen rikstäckande säljorganisation. Vi söker därför en person som kan se verksamheten med entreprenörens ögon och som med stark initiativförmåga kan driva både verksamheten och lönsamheten framåt.

Dina huvuduppgifter blir, förutom att leda och motivera medarbetarna, att stärka och utveckla företaget och försäljningen. Detta innebär att driva utveckling av metoder och rutiner på samtliga funktioner inom försäljning, utveckling, produktutveckling, service och logistik.

Du etablerar och behåller också framgångsrikt relationerna med kunder och andra för verksamheten viktiga intressenter. Du ska kunna hantera personalärenden, myndighetskontakter och försäkringsärenden. Tjänsten rapporterar till styrelsen.

Din bakgrund
Vi ser gärna att du har en civilekonomutbildning eller motsvarande. Vi tror att du idag arbetar som marknadschef, vVD, VD alt. ekonomichef.

Höga krav ställs på Dina personliga egenskaper såsom social och kommunikativ förmåga, energi samt förmåga att se helheten och verka som generalist.

Du utgår från ett starkt kundfokus och ditt ledarskap kännetecknas av beslutskraft och tydlighet. Du sätter tydliga mål och följer upp verksamheten mot dessa. I din personliga profil finner vi affärsmässighet, duktig på siffror och redovisning samt stor förståelse av flöden och logistik. Du vill och kan driva förändring med hjälp av IT. Rollen kräver stort engagemang och en stark egen drivkraft. Tjänsten förutsätter goda språkkunskaper i engelska.

Du bor eller har för avsikt att bosätta dig i regionen.

Vi erbjuder
Ett spännande och utvecklande arbete i ett väl inarbetat företag med starka varumärken och med ett uttalat mål att expandera.

I denna rekrytering samarbetar vi med Finnveden Executive AB. För ytterligare information om tjänsten kontakta rekryteringskonsult Ulrika Danielsson, tfn 0702-33 81 67. Urvalsprocessen startar först efter semesterperioden men du är välkommen att kontakta rekryteringskonsulten för mer information. Ansökan till tjänsten sker via Finnveden Executives hemsida, http://www.finnvedenexecutive.se

Välkommen med din ansökan!SENIOR REKRYTERINGSKONSULT OCH PARTNER
Ulrika Danielsson
070-233 81 67
ulrika.danielsson@finnvedenexecutive.se