AP&T Group utvecklar och levererar högteknologiska produktionslösningar och relaterade eftermarknadstjänster för den globala fordons- och energiindustrin. Huvudkontoret med utveckling och produktion har sin placering i västra Sverige. Försäljnings- och serviceorganisationen finns representerad i ett globalt nätverk.

Vi arbetar utifrån våra grundläggande värderingar Business committed, Believe in people & Curiosity.

SENIOR REKRYTERINGSKONSULT OCH PARTNER
Anne Palmgren
070-712 72 22
anne.palmgren@finnvedenexecutive.se

AP&T Group söker nu en erfaren och affärsdriven

Chief Financial Officer, CFO

Tjänsten
Som CFO inom AP&T Group har du det övergripande och operativa ansvaret att säkerställa bolagets externa redovisning och Business Controlling. I detta arbete säkerställer du bolagets redovisning, rapportering, administration och effektiva uppföljning av den operativa verksamheten för att tillgodose förväntningar och krav från företagsledning, ägare och myndigheter. Ansvaret inkluderar även IT och verksamhetsutveckling.

Du leder ett team av medarbetare med kompetens inom redovisning, bokföring, Business Controlling, IT och verksamhetsutveckling. Utmaningen i uppdraget blir att säkerställa en global affärsuppföljning och styrning genom att vidareutveckla bolagets rutiner och processer, att vidareutveckla ett kompetent team inom respektive funktion samt att själv verka i rollen som bollplank och pedagog inom ekonomistyrning. CFO rapporterar till CEO och även till ägarbolagets finanschef. Som CFO ingår du i bolagets ledningsgrupp. Placeringsorten är
Ulricehamn.

Profil
Vi söker dig med erfarenhet från liknande uppdrag som ekonomichef och med erfarenhet av internationell projektorienterad industri med egen produktutveckling. Du har utvecklat och upprättat beslutsstöd och rapporter till ledning, styrelse och beslutsfattare. Du är van att upprätta en koncernredovisning i en internationell industriverksamhet, analysera ekonomiska resultat och har bidragit till affärsmässiga förbättringar och väl underbyggda beslut. Dessutom har du erfarenhet av affärsplaneringsarbete. Om du därtill har erfarenhet av verksamhetsutveckling och förvärv är det ett plus. Vidare är det viktigt att du har verkat aktivt i ditt ledarskap och byggt relationer med chefer, nyckelpersoner och anställde i verksamheten. För att lyckas i detta uppdrag tror vi att du måste vara affärsinriktad, gilla att nå framgång genom andra, nyfiken, analytisk, pedagogisk och handlingskraftig. Som person är du stabil och har integritet. Uppdraget kommer att ställa höga krav på din sociala och kommunikativa förmåga och du behärskar utöver svenska även engelska i tal och skrift. Ytterligare språk är meriterande.

Kontaktuppgifter och ansökan
För ytterligare information är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult, Anne Palmgren på mobilnummer: +46 707 127222. Då urval sker löpande vill vi ha din ansökan snarast. Ansökan till tjänsten sker via Finnveden Executives hemsida, http://www.finnvedenexecutive.se

Välkommen med din ansökan!
SENIOR REKRYTERINGSKONSULT OCH PARTNER
Anne Palmgren
070-712 72 22
anne.palmgren@finnvedenexecutive.se