Stena Stål är en rikstäckande stålleverantör med lager, produktion och försäljning på 15 platser i Sverige och en i norska Moss. Bolaget erbjuder ett brett sortiment av balk, armering, rör, plåt, stångstål, rostfritt, aluminium, verktygsstål och legerat konstruktionsstål. Bolaget erbjuder också slittning och klippning av tunn- och bandplåt från rulle från Steel Service Center. Stena Stål ingår i Stena Metallkoncernen. Läs mer på http://www.stenastal.se

 

Vi söker till vår enhet i Värnamo en

Platschef

I rollen som platschef har du det övergripande ansvaret att leda verksamheten utifrån fastställda planer. Du ska säkerställa att enheten lever upp till de mål som ställs avseende bland annat produktivitet, effektivitet, kvalitet och leveransprecision. Du kommer att leda samt driva förändrings- och förbättringsarbeten. Med engagemang och bra ledarskap får Du med dig dina kollegor och tillsammans skapar ni en ännu bättre verksamhet, med kundens bästa i fokus. Vi har ett koncerngemensamt lean inspirerat program, SWOP, som du förväntas utveckla på siten.

Ditt fokus kommer även ligga på att delta i och driva förändringsarbete på enheten i Värnamo, med skapande av kundvärde i varje aktivitet som ledstjärna. Förändringsresan kommer leda till mer av processorientering, systematik/struktur och transparens. Du har ett personal- och arbetsmiljöansvar som i dagsläget omfattar 5 direktrapporterande och totalt 30 personer. Du rapporterar till Produktionschef.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har:
• Eftergymnasial utbildning, högskoleingenjör eller motsvarande
• Goda kunskaper inom produktion
• Väl förtrogen med Lean som filosofi/verktyg
• Kunskap av att leda människor, coacha ledare och motivera och engagera medarbetare
• Erfarenhet från tillverkningsindustrin
• 8-10 års relevant arbetslivserfarenhet

Personlighet

Viktiga personliga egenskaper är:
• Prestigelös och har stor integritet och trygghet i sig själv
• Högt engagemang; drivande och resultatfokuserad
• Strukturerad och analytisk
• Lätt för att skapa förtroende
• Stabil och jordnära

Inspireras du av att vara del i en förändringsresa där involverande ledarskap kommer vara en av nycklarna till framgång?

I denna rekrytering samarbetar vi med Finnveden Executive AB. För ytterligare information om tjänsten kontakta rekryteringskonsult Ulrika Danielsson, tfn 0702-33 81 67. Urvalsprocessen startar först efter semesterperioden men du är välkommen att kontakta rekryteringskonsulten för mer information. Ansökan till tjänsten sker via Finnveden Executives hemsida, http://www.finnvedenexecutive.se

Välkommen med din ansökan!

 

Ort: Värnamo Län: Jönköpings län


SENIOR REKRYTERINGSKONSULT OCH PARTNER
Ulrika Danielsson
070-233 81 67
ulrika.danielsson@finnvedenexecutive.se