SENIOR REKRYTERINGSKONSULT OCH PARTNER
Martin Dambergs
072-206 20 84
martin.dambergs@finnvedenexecutive.se

Vi söker en driven och prestigelös

Marknads- och Försäljningschef

Vi söker för kunds räkning en Marknads- och Försäljningschef till ett medelstort företag med tillverkning av produkter med högt tekniskt innehåll. Företaget står inför en spännande resa med en marknadsexpansion som mål. Företaget är en av de ledande aktörerna inom sin bransch och är uppskattade för sin kvalitet och leveransprecision. Vi söker dig som vill utveckla och leda företagets marknads- och säljorganisation. Företaget omsätter ca 150 miljoner och har ca 100 anställda. Företaget finns i Jönköpings län.

Tjänsten
Som Marknads- och Försäljningschef kommer du att utveckla och leda marknads- och försäljningsavdelningen. Detta innefattar övergripande säljplanering, marknadsföring och byggande av företagets affär. Rollen är operativ då du själv har ansvar för kunder och affärer men du har också ansvar för strategisk försäljningsutveckling av företagets produkter och tjänster. Du kommer att vara ansvarig för försäljningsvolym och marginaler. Rollen kräver viss teknisk kompetens och erfarenhet då företagets produkter är komplexa och har ett högt teknologiskt innehåll. Rollen kräver god förhandlingsteknik. Många av företagets kunder är kunniga och ställer höga krav vilket ställer stora krav på dig att kunna hantera.

Du rapporterar till VD för företaget och ingår och medverkar aktivt i ledningsgruppens arbete. Till din hjälp kommer du också att ha ett eget team med direktrapporterande medarbetare för att lösa uppgiften.

Profil
Vi söker dig som har några års erfarenhet av liknande position i en internationell miljö, gärna från försäljning av tekniska produkter och maskiner på en industriell marknad. Du är en driven affärsman/kvinna med erfarenhet av B2B. Du är starkt marknads- och försäljningsinriktad och van vid att hantera olika kompetensområden i ett och samma uppdrag samt självständigt driva affärer.

Vi tror att du har en akademisk utbildning som ingenjör eller motsvarande relevant utbildning/erfarenhet. Du drivs av att göra goda affärer och att leda din avdelning mot uppsatta mål och resultat. Som ledare är du tydlig och beslutsam samt har en mycket god förmåga att bygga långsiktiga kundrelationer. Du är vidare prestigelös, en utpräglad lagspelare och är inte rädd för att hjälpa till där det behövs.

För rätt person finns goda möjligheter att växa och utvecklas tillsammans med företaget.

Kontaktuppgifter och ansökan
För ytterligare information är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult, Martin Dambergs tfn +46 72 206 20 84. Då urval sker löpande vill vi ha din ansökan snarast. Ansökan till tjänsten sker via Finnveden Executives hemsida, http://www.finnvedenexecutive.se

Välkommen med din ansökan!SENIOR REKRYTERINGSKONSULT OCH PARTNER
Martin Dambergs
072-206 20 84
martin.dambergs@finnvedenexecutive.se