Företaget är beläget i södra delen av Småland. Företagets ambition är att fortsätta med ett innovativt tänkande och utvecklas tillsammans med våra kunder och nya partners. Företaget omsätter ca 60–80 miljoner kronor och ingår i en stor koncern.

SENIOR REKRYTERINGSKONSULT OCH PARTNER
Roger Johansson
070-881 13 10
roger.johansson@finnvedenexecutive.se

Företaget går nu in i en ny fas och söker därför en ny

Chef

Vi söker en kreativ och affärsinriktad person som vill vara med och utveckla Företaget. Du förväntas delta i det dagliga arbetet med att sälja, du driver egen försäljning, samt ser till att allt levereras i tid. Därtill krävs god förmåga att bygga upp nya och bibehålla goda relationer till bolagets alla kunder och säkerställa att vi driver leveranserna med lönsamhet och samtidigt nöjda kunder.
Vi önskar en person som har dokumenterad erfarenhet som ledare/chef med kostnads & intäktsansvar, alternativt som arbetat med nationell och internationell försäljning inom och som kan visa på framgång och affärsmässighet.

Som ledare är du en entreprenör samtidigt som du gärna har rötterna i bruksmiljö. Du odlar och hittar nya nischer, vara det lilla företaget i det stora och följa utvecklingen. Se och dra nytta av ett stort företags fördelar och kontakter, men du behöver kunna driva den egna verksamheten tillsammans med dina anställda.
Du är målmedveten, aktiv och kan sälja in bolaget både internt och externt, nätverksbyggande är viktigt del i din roll. Som ledare är också prestigelöshet och förmågan att skapa en positiv kultur av stor betydelse.

Inställningen till den här rollen måste vara att man ser möjligheten att skapa en stor framgång för företaget på både den svenska och internationella marknaden, eftersom det finns mycket potential kvar att utveckla i bolaget.

Affärsmässighet, Kreativitet och Ledarskap sammanfattar vår syn på vad en bra kandidat står för.

Kontaktuppgifter och ansökan
I denna rekrytering har vi valt att samarbeta med Finnveden Executive. För ytterligare information är Du välkommen att kontakta rekryteringskonsult, Roger Johansson på mobil +46 70–8811310. Då urval sker löpande vill vi ha din ansökan snarast. Ansökan till tjänsten sker via Finnveden Executives hemsida, http://www.finnvedenexecutive.se

Välkommen med din ansökan!SENIOR REKRYTERINGSKONSULT OCH PARTNER
Roger Johansson
070-881 13 10
roger.johansson@finnvedenexecutive.se