SENIOR REKRYTERINGSKONSULT OCH PARTNER
Anne Palmgren
070-712 72 22
anne.palmgren@finnvedenexecutive.se

För kunds räkning söker vi nu en affärsdriven och marknadsinriktad

Chief Executive Officer

Bolaget ingår i ett globalt utvecklingsföretag, en internationell koncern i världsklass, och är en av de största oberoende ingenjörsdrivna teknikutvecklingsföretagen. Bolaget är idag direktleverantörer till flera stora kunder inom fordonsindustrin vilket är bolagets största affärsområde. Den förväntade tillväxtpotentialen är stor såväl i Sverige som internationellt. Vi söker Dig som vill vara med på resan och utveckla bolaget vidare.

Tjänsten
Vi söker nu dig som vill vara med dem i deras fortsatta utveckling och som vill leda och styra dem rätt för att nå uppsatta mål. Som CEO har du ansvaret att driva och utveckla bolaget enligt fastställd affärsplan. Du har ett självständigt ansvar för att leda och utveckla verksamheten vidare.

Arbetet som CEO innebär att du tar ett strategiskt såväl som operativt ansvar för bolagets marknads- och försäljningsarbete. Höga förväntningar ligger inom området att ta marknadsandelar och att växa verksamheten. Att stärka och utveckla bolagets affärskultur, koncept och erbjudande, försäljnings- och ingenjörskonsulteam samt att utveckla nya som befintliga kunder kommer att vara din vardag. Du kommer att ansvara för större kundavtal samt driva och utveckla samarbetet med övriga samarbetspartners tillsammans med din organisation.

Du leder och inspirerar ditt ledningsteam och rapporterar till koncernchefen för den globala gruppen av bolag. Placeringsort för tjänsten är Göteborg. Resor i Sverige och internationellt ingår i uppdraget.

Profil
Det är viktigt att du som CEO är driven och handlingskraftig i ditt arbete med att utveckla såväl affärer som organisationen och relationer. Du har en god social kompetens och hanterar såväl kunder som leverantörer och personal på ett förtroendeingivande sätt. Du har ett starkt driv och duktig på att skapa en helhet som innebär både struktur och stark utveckling.

Som affärsdriven och marknadsinriktad CEO för ett ingenjörsdrivet konsultbolag har du en modern ledarprofil med ett resultat- och kundorienterat synsätt, ett stort engagemang och en klok helhetssyn. För att lyckas i rollen har du relevant erfarenhet och nätverk inom fordonsindustrin och förstår branschens utmaningar och behov. Du är en målinriktad och affärsdriven ledare med en stabil approach som trivs i rollen som en stark företrädare att kommunicera och lyfta fram bolaget som en kompetent och kunnig leverantör inom fordonsindustrin. Du är prestigelös men samtidigt målmedveten och är bra på att engagera och verka genom dina team och ledare för att nå bästa resultat. Du har högskoleutbildning, Master of Science, gärna inom el och elektronik med relevant arbetslivserfarenhet som framgångsrik affärsområdesansvarig.

Kontaktuppgifter och ansökan
För ytterligare information är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult, Anne Palmgren på mobilnummer: +46 707 127222. Då urval sker löpande vill vi ha din ansökan snarast. Ansökan till tjänsten sker via Finnveden Executives hemsida, http://www.finnvedenexecutive.se

Välkommen med din ansökan!SENIOR REKRYTERINGSKONSULT OCH PARTNER
Anne Palmgren
070-712 72 22
anne.palmgren@finnvedenexecutive.se