DS Smith är specialist på kundspecifika förpackningar, huvudsakligen av wellpapp, med tonvikt på design och service nära kunden. Våra förpackningar förbättrar inpackning, transport, hantering och försäljning av produkter. Vårt kunderbjudande består av säljande förpackningsdesign, displayer och utomhusreklam, förpackningslinjer, stötskydd, förpackningstillbehör, logistiklösningar.

SENIOR REKRYTERINGSKONSULT OCH PARTNER
Martin Dambergs
072-206 20 84
martin.dambergs@finnvedenexecutive.se

Underhållschef

Som Underhållschef på wellfabriken i Värnamo är du ansvarig för att säkerställa så hög tillgänglighet i vår anläggning som möjligt genom effektivt och systematiskt underhållsarbete. Vi söker dig som förstår vilken insats som krävs av dig och ditt team för att nå lyckat produktionsresultat i relation till tid, kostnad och kvalitet.

Arbetsuppgifter
Tillsammans med dina medarbetare effektiviserar, analyserar och följer du löpande upp aktiviteter och processer inom ditt område. Befattningen har ett tydligt ansvar för fastighet- och maskinunderhåll och är en strategisk mycket viktig del för ett effektivare nyttjande av företagets produktionsutrustning. Produktion pågår i stort sett dygnet runt i fabriken. Dina arbetsuppgifter är både strategiska och operativa.

Huvudsakliga arbetsuppgifter är:
• Ansvara för förebyggande, avhjälpande och akut fastighet- och maskinunderhåll
• Coacha och leda avdelningen mot uppsatta mål
• Utveckla arbetssätt och processer
• Utveckla individer och team

Du kommer att ingå i produktionsledningsgruppen och rapporterar till fabrikens Produktionschef. Till din hjälp har du ett 15-tal tekniker inom områdena mekanik samt el. Du kommer också ha ett samarbete med entreprenörer.

Erfarenhet och kompetens
För detta uppdrag tror vi att du har en högskoleutbildning med inriktning på underhåll eller har skaffat motsvarande kompetens genom dina tidigare arbeten. Vi ser att du har erfarenheter från liknande uppgifter inom förebyggande underhåll mot en tillverkande produktionsenhet. Vidare arbetar du idag som chef och har erfarenhet och vana att leda och fördela arbete. Du har goda kunskaper inom Lean.

Som person har du en naturlig fallenhet att leda individer och team, är lyhörd, pedagogisk med auktoritet som bygger på din tekniska färdighet och erfarenhet inom produktion och underhåll. Du har lätt att entusiasmera och få med dig medarbetare och har också förmåga att utveckla individer och arbetar genom dina medarbetare. Erfarenhet från processindustri är meriterande.

Kontaktuppgifter och ansökan
I denna rekrytering har vi valt att samarbeta med Finnveden Executive. För ytterligare information är du välkommen att kontakta rekryteringskonsulter, Martin Dambergs tfn +46 72 206 20 84 eller Ulrika Danielsson tfn +46 70 233 81 67. Urvalsprocessen startar först efter semesterperioden men du är välkommen att kontakta någon av rekryteringskonsulterna för mer information. Ansökan till tjänsten sker via Finnveden Executives hemsida, http://www.finnvedenexecutive.se

Välkommen med din ansökan!SENIOR REKRYTERINGSKONSULT OCH PARTNER
Martin Dambergs
072-206 20 84
martin.dambergs@finnvedenexecutive.se