Rosti is a global plastic injection moulding company and a contract manufacturer to some of the world’s leading manufacturers in the packaging, consumer, business machines, industrial and technical products, medical and automotive sectors. With high-precision injection moulding at our core, we deliver sustainable supply chain solutions through design, support, manufacturing, quality and logistics, from concept to reality.

SENIOR REKRYTERINGSKONSULT OCH PARTNER
Martin Dambergs
072-206 20 84
martin.dambergs@finnvedenexecutive.se

Vi söker en utvecklingsorienterad

Finance Manager

Formsprutningsgruppen Rosti AS förvärvades 2010 av Rosti GP AB:s svenska ägare Nordstjernan. Tillsammans har Rosti nu en omsättning på över 450 miljoner EURO samt ett team på 3 500 anställda på ett antal fabriker i Europa och Asien. Verksamheten i Gislaved med cirka 80 anställda har bedrivits sedan 1966 och är idag en av de största leverantörerna i Europa av kapsyler och livsmedelsförpackningar.

Dina arbetsuppgifter
Som Finance Manager har du det övergripande ansvaret för ekonomiavdelningen med bas i Gislaved. Tjänsten är bred, du kommer att arbeta med helheten inom ekonomi men även vara en viktig kugge i ledningens arbete med att driva och utveckla bolaget. Du rapporterar till VD och ingår i företagets ledningsgrupp.

Vidare ansvarar du för Gislaved verksamhetens ekonomiplanering och uppföljning, budget, prognoser, ekonomiska utredningar och redovisning. Du förväntas även ha en aktiv roll som övergripande controller och du kommer därigenom också vara operationellt aktiv i organisationen. Du deltar i många olika processer så som investeringar och kalkyleringar.

Du stöttar den operativa verksamheten genom analyser och uppföljningar. Du är också proaktiv och föreslår förbättringar för att utveckla nyckeltalen i rätt riktning. Till din hjälp har du två erfarna medarbetare.

Din profil
Vi söker dig som är civilekonom, med examen från högskola eller universitet, med några års erfarenhet från en liknande position i ett tillverkande företag. Du har intresse och förmåga att sätta dig in i verksamheten, genomföra kvalificerade analyser samt koppla ihop siffrorna och verksamheten på ett affärsmässigt sätt.

Du är strategisk, framtidsorienterad och med ett stort intresse av att driva förbättringsarbete. Du är strukturerad, resultatinriktad och har en analytisk blick samtidigt som du är lyhörd och har en mycket god kommunikativ förmåga i tal och skrift. Du är prestigelös och är inte rädd för att hjälpa till där det behövs. Utöver svenska språket behärskar du engelska både i tal och skrift.

Du har även lätt att få andra med dig och är även en god teamspelare som finner det enkelt att samarbeta med andra kollegor inom finans och andra funktioner inom Rosti.

För rätt person finns goda möjligheter att utvecklas i rollen och med bolaget.

För mer information om tjänsten, kontakta rekryteringskonsult Martin Dambergs, 072-206 20 84. Då urval sker löpande vill vi ha din ansökan snarast. För att få en hög kvalitet i rekryteringsprocessen vill vi att du skickar in din ansökan via Finnveden Executives hemsida, http://www.finnvedenexecutive.se

Välkommen med din ansökan!SENIOR REKRYTERINGSKONSULT OCH PARTNER
Martin Dambergs
072-206 20 84
martin.dambergs@finnvedenexecutive.se