Peikko är ett familjeägt företag som grundades 1965. Det har sitt huvudkontor i Lahti i Finland. Peikko levererar ett stort urval av betonganslutningar och samverkansbalkar för både prefabricerade och platsgjutna lösningar för en rad olika tillämpningar. Peikkos innovativa lösningar gör din byggprocess snabbare, säkrare och mer effektiv.Vår målsättning är att hjälpa dig lokalt med lösningar som är ledande med avseende på såväl kvalitet och säkerhet som innovation. Peikko har ett klart fokus på att regelbundet lansera nya, testade, innovativa lösningar och tjänster. Det är därför som våra FoU-investeringar är bland de största i branschen.

På Peikko Sverige är vi idag drygt 20 medarbetare med Huvudkontor i Norrköping samt kontor i Malmö och omsatte 2017 127 miljoner kronor.

SENIOR REKRYTERINGSKONSULT OCH PARTNER
Roger Johansson
070-881 13 10
roger.johansson@finnvedenexecutive.se

TEKNISK SÄLJARE mot byggnadsbranschen
Norrköping

Vad du kan förvänta dig:
Vi söker nu en driven och självgående Teknisk Säljare som kommer att jobba med proaktiv försäljning och som trivs med att jobba på ett företag i tillväxtfas. Du kommer att kartlägga befintliga och potentiella kunders behov av ingjutningsgodslösningar för att sedan ha kundmöten där du presenterar företaget och identifierar kundernas behov/utmaningar.

Du ansvarar för kontakt och bearbetning av potentiella kunder och marknader. Du kommer att ha ansvar för din budget och att dina försäljningsmål uppfylls, naturligtvis med stöttning från vår kompetenta grupp av byggnadsingenjörer.

Vad vi förväntar oss:
Vi ser att du har minst 3 års erfarenhet i en säljande roll från byggnadsbranschen gärna inom Prefabkonstruktion eller närliggande områden där du sedan tidigare har goda försäljnings-resultat och är van att träffa beslutsfattare med teknisk bakgrund.

Du är bra på att kommunicera har lätt för att samarbeta, är kundfokuserad samt har förmåga att utveckla och underhålla långsiktiga kundrelationer. Utbildningsmässigt är det ett plus om du har en teknisk bakgrund.

Vi erbjuder:
Ansvar från första dagen i en stimulerande och utmanande miljö där du arbetar tillsammans med ett professionellt och engagerat team. Möjlighet att utvecklas i en expansiv miljö, för rätt person finns möjlighet att på sikt få ett utökat ansvar i Sverige eller utomlands.

Placeringsort:
Norrköping

För mer information om tjänsten:
I denna rekrytering samarbetar vi med FINNVEDEN EXECUTIVE kontakta rekryteringskonsult Roger Johansson tfn +46 708 811 310 för mer information om tjänsten. Då urval sker löpande vill vi ha din ansökan snarast.

För att få en hög kvalitet i rekryteringsprocessen vill vi att du skickar in din ansökan via vår hemsida. Börja med att trycka på ansökningsknappen nedan. En bekräftelse på mottagen ansökan skickas alltid till den angivna e-postadressen.

Välkommen med din ansökan!SENIOR REKRYTERINGSKONSULT OCH PARTNER
Roger Johansson
070-881 13 10
roger.johansson@finnvedenexecutive.se