DS Smith är specialist på kundspecifika förpackningar, huvudsakligen av wellpapp, med tonvikt på design och service nära kunden. Våra förpackningar förbättrar inpackning, transport, hantering och försäljning av produkter. Vårt kunderbjudande består av säljande förpackningsdesign, displayer och utomhusreklam, förpackningslinjer, stötskydd, förpackningstillbehör, logistiklösningar.

SENIOR REKRYTERINGSKONSULT OCH PARTNER
Ulrika Danielsson
070-233 81 67
ulrika.danielsson@finnvedenexecutive.se

Produktionschef med platsansvar

Arbetsuppgifter
I rollen har du det övergripande ansvaret att leda verksamheten utifrån fastställda planer. Du ska säkerställa att enheten lever upp till de mål som ställs avseende bland annat säkerhet, produktivitet, effektivitet, kvalitet och leveransprecision. Du kommer att leda och utveckla vår produktionsorganisation om ca 120 medarbetare. Till din hjälp har du ett team bestående av Produktionsledare, Safety Manager, Processtekniker samt Underhåll. För att möjliggöra fortsatt tillväxt behöver vi fortsätta att skapa en stabil bas för vår verksamhet genom utveckling av våra ledare och medarbetare, våra arbetssätt och vår produktivitet. Ditt ansvar är att coacha dina produktionsledare och leda genom dem. Du har goda produktionstekniska kunskaper och ett driv att ständigt förbättra verksamheten. Du är väl förtrogen med Lean som verktyg. Det är avgörande att företaget har en fortsatt utveckling av en kostnadseffektiv produktion. Du rapporterar till Operations Director Sverige och ingår i den svenska produktionsledningsgruppen.

På siten i Värnamo är du sammankallande i enhetens lokala ledningsgrupp som består av chefer och ledare från övriga avdelningar såsom Försäljning, Supply Chain, HR, Ekonomi mm. I platsansvaret ingår också fastigheten och ett övergripande ansvar för säkerhet.

Erfarenhet/kravprofil
Vi söker dig som är genuint intresserad av människor och ledarskap samt motiveras av utmaningar. Du har ett strategiskt tänkande med en helhetssyn på verksamheten. Vidare har du ett stort mått av ansvar, noggrannhet och struktur men också erfarenhet av problemlösning, chefskap och möjlighet att tänka utanför givna ramar.

Du arbetar i dag i tillverkande industri, gärna från en processindustri i en internationell miljö och har några års erfarenhet av att leda personal. Du har en god analytisk förmåga i grunden och samtidigt är du en modern ledare som med hjälp av en hög energinivå, drivkraft och ett tydligt ledarskap engagerar och motiverar du till förändring. Vi ser gärna att du har en akademisk utbildning, civilingenjör, högskoleingenjör eller motsvarande. Du pratar/skriver svenska och engelska obehindrat.

Personliga egenskaper
Du utgår från en helhetssyn på verksamheten och arbetar genom verksamhetsförankring i Ditt sätt att driva förändringsarbete. Vidare är du är en god kommunikatör, har lätt för att skapa förtroende och kan beskriva företagets långsiktiga visioner på ett engagerat sätt. Som person är du prestigelös och har stor integritet och trygghet i dig själv och kan skapa öppenhet och dialog i alla led.

I denna rekrytering samarbetar vi med Finnveden Executive AB. För mer information om tjänsten kontakta rekryteringskonsult Ulrika Danielsson, tfn 0702-33 81 67
Ansökan till tjänsten sker via Finnveden Executives hemsida, http://www.finnvedenexecutive.se

Välkommen med din ansökan!SENIOR REKRYTERINGSKONSULT OCH PARTNER
Ulrika Danielsson
070-233 81 67
ulrika.danielsson@finnvedenexecutive.se