STAPPERT är en ledande Europeisk distributör av rostfria stålprodukter, specialstål och produktionsservice. Stappert gruppen hade 2017 en omsättning på 450 Miljoner Euro, 136.000sålda ton samt 870 anställda i 11 länder. STAPPER Sverige har mer än 30 anställda och finns med lager och 6 kaplinjer i Älmhult, samt med säljkontor i Norrköping, Kungsbacka och Malmö.

SENIOR REKRYTERINGSKONSULT OCH PARTNER
Ulrika Danielsson
070-233 81 67
ulrika.danielsson@finnvedenexecutive.se

Vi söker nu en affärsdriven

Inköpsansvarig

Stappert är i en stark tillväxtfas och vi söker nu en inköpsansvarig som vill vara med och utveckla företaget till nästa nivå. Vi erbjuder dig utmaningen att leda den strategiska inköpsfunktionen med fokus på att säkerställa samt utveckla vår material- och leverantörsbas utan att kompromissa lönsamhet, kundrelationer eller kvaliteten på den färdiga produkten.

Dina ansvarsområden omfattar avtals- och prisförhandlingar, operativt inköp, bidra med utveckling av övergripande strategi inom bolaget, supportera verksamheten med att utveckla och styra en leverantörsbas mot högt uppsatta mål för leverans-, service-, kvalitets- och kostnadsnivå. Optimera lagernivåer med hänsyn till tillgänglighet och totalkostnad. Du kommer även vara ett stöd till säljavdelningen. Till din hjälp har du en person som rapporterar till dig. Du rapporterar till platschef och placeringsort är Älmhult.

Du bör ha en akademisk examen inom logistik/inköp eller liknande alt. motsvarande arbetslivserfarenhet. Du har minst 3-5 års kommersiell arbetslivserfarenhet och en branschkunskap inom stål och logistik. Vi vill att du har god kommunikativ förmåga i både svenska och engelska (verbalt och skriftligt), kan du tyska är det meriterande. Vi värderar egenskaper som affärsmässighet, driv, prestigelöshet och ledarförmåga. Vi tror att du äger en kreativitet och har en hög nivå av social kompetens.

För ytterligare upplysningar om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Ulrika Danielsson, tfn 0702-33 81 67. Då urval sker löpande vill vi ha din ansökan snarast. För att få en hög kvalitet i rekryteringsprocessen vill vi att du skickar in din ansökan via hemsidan. http://www.finnvedenexecutive.se

Välkommen med din ansökan!SENIOR REKRYTERINGSKONSULT OCH PARTNER
Ulrika Danielsson
070-233 81 67
ulrika.danielsson@finnvedenexecutive.se