Attends utvecklar, producerar och marknadsför hygienprodukter under varumärket Attends, ett av de ledande varumärkena inom inkontinensområdet. Vi har försäljningsbolag i flera europeiska länder och är 450 medarbetare, varav 300 finns i Sverige. Centrum för vår utveckling, produktion och distribution finns i småländska Aneby, ett par mil öster om Jönköping. Attends ingår i Domtar Corporation, ett USA-registrerat börsnoterat bolag med verksamhet inom papper, pappersmassa och personlig hygien. Vi har under de senaste åren drivit den tekniska utvecklingen framåt med investeringar i nya produktionslinjer och ett helautomatiskt höglager.�

 

Attends söker till sin enhet i Aneby en

Technical Director

Som Teknisk chef har du en nyckelroll i vår organisation med det övergripande ansvaret för företagets tekniska plattform (fastighet, maskin, underhåll) samt projekt kopplat till den. Du rapporterar till VP Operation Europé och ingår i ledningsgruppen för enheten i Aneby. Du har personalansvar för två chefer samt indirekt för ett 30 tal medarbetare inom teknik, el och underhåll.

Uppdraget
Tjänsten innehåller en intressant kombination av personalansvar, teknik kopplat till underhåll, maskin och fastighet samt projektarbete. Uppdraget handlar om att ansvara för den tekniska plattformen, utifrån ovanstående nämnda områden samt strukturera, systematisera och effektivisera underhållsarbetet. Skapa rutiner för uppföljning och långsiktig planering av förebyggande underhåll.

Du kommer att få ansvara för att leda större och mindre, ofta komplexa investeringsprojekt internt i bolaget. Komplexiteten består i att det är; hög teknisk nivå, internationellt, ofta olika kulturer inbladade, leda både anställd personal samt entreprenörer. I projekten ansvarar du för helheten, dvs. allt ifrån planering, inköp till dess att projektet är helt klart.
Vi lägger stor vikt vid ledarskapet. Det är en viktig del av uppdraget. Du leder både egen personal, medarbetare från andra avdelningar samt entreprenörer.

Erfarenhet
Vi vänder oss till dig som är civilingenjör inom maskin eller motsvarande. Du har minst 10 års erfarenhet av liknande befattning i en tillverkande industri. Erfarenhet från processindustrin är meriterande. Du skriver och pratar både svenska och engelska obehindrat. Vi ser det som viktigt att du har kunskap i att leda tvärfunktionella internationella projekt samt att du har god ekonomisk förståelse.

Personlighet
Du är strukturerad, analytisk, har förmåga att systematisera och effektivisera. Du är resultatdriven, kommunikativ, har en stark egen drivkraft och ett teamorienterat arbetssätt.

Du har dokumenterat goda ledaregenskaper, en god strategisk förmåga samt en förmåga att se till helheten. Uppdraget kräver en kreativ förmåga och att kunna ”tänka utanför boxen”. Du är en stark relationsbyggare och har lätt för att få med dig medarbetarna. Du trivs med att arbeta både självständigt och i grupp.

Vi erbjuder ett arbete med goda utvecklingsmöjligheter i en internationell miljö.

I denna rekrytering samarbetar vi med Finnveden Executive AB. För ytterligare information om tjänsten kontakta rekryteringskonsult Ulrika Danielsson, tfn 0702-33 81 67. Då urval sker löpande vill vi ha din ansökan snarast. Ansökan till tjänsten sker via Finnveden Executives hemsida, http://www.finnvedenexecutive.se

Välkommen med din ansökan!

 

Ort: Aneby Län: Jönköpings län


SENIOR REKRYTERINGSKONSULT OCH PARTNER
Ulrika Danielsson
070-233 81 67
ulrika.danielsson@finnvedenexecutive.se