Länsförsäkringar Jönköping har funnits i länet sedan 1839 och ingår som ett av 23 lokala och självständiga bolag i länsförsäkringsgruppen. Vi har ca 220 anställda. Organisationen är indelad i tre affärsområden; Privat, Företag & Lantbruk och Skador och erbjuder helhetslösningar inom bank- och försäkringsområdet. Som lokalt bolag lägger vi kraft på att lära känna just våra kunders behov och villkor. Viktigt för oss är den personliga relationen till våra kunder som också är våra ägare.

SENIOR REKRYTERINGSKONSULT OCH PARTNER
Martin Dambergs
072-206 20 84
martin.dambergs@finnvedenexecutive.se

Till Länsförsäkringar Jönköping, med placering vid huvudkontoret i Jönköping söker vi nu en affärdriven och möjlighetsorienterad

Bolagscontroller

Uppdraget
I uppdraget som Bolagscontroller ansvarar du för att stödja affärsområdenas chefer och stabschefer med uppföljning, analys och budgetprocess. Du har vidare ansvar för att kvartalsvis genomföra uppföljning av affären med affärsområdesansvariga samt analysera resultaträkning och marknadsdata. Du är ett naturligt stöd och bollplank till cheferna i deras ekonomiska uppföljning och du förväntas driva budget-, prognos- och affärsplaneringsarbete.

Du arbetar proaktivt för att utveckla verksamhetsuppföljningen och du kommer i nära samarbete med ekonomichef driva analysarbetet. Du är medlem av bolagets verksamhets- och företagsledning och rapporterar till VD.

Utbildning & erfarenhet
Du har ekonomisk universitets- eller högskoleutbildning. Du har minst 5 års erfarenhet från controllerbefattning. Har du erfarenhet av och förståelse för försäkrings- och/eller bankbranschen är detta fördelaktigt, dock inget krav. Du har god kommunikationsförmåga både i tal och skrift samt har förmåga att arbeta med ledning och kunna balansera olika intressenters önskemål och behov.

Vem är du
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och tror att för att lyckas i rollen har du god förmåga att se helheten samtidigt som du har drivet att genomföra beslutade aktiviteter och uppdrag. Du tycker om förändringar och är möjlighetsorienterad. Du är noggrann, analytisk och strukturerad i ditt sätt att arbeta.

Som person är du affärsdriven och utvecklingsorienterad. Du är tydlig, kommunikativ och målmedveten samt har god förmåga att motivera och skapa förtroende med människor i din omgivning. Du tycker om att samarbeta och skapar engagemang genom delaktighet. Du trivs med ett uppdrag som innehåller många parallella aktiviteter där förutsättningar kan förändras på vägen och där du får möjlighet att bidra med nytänkande och utvecklingsförslag.

Kontaktuppgifter och ansökan
I denna rekrytering har vi valt att samarbeta med Finnveden Executive. För ytterligare information är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult, Martin Dambergs tfn +46 72 206 20 84. Facklig kontaktperson är Pär-Owe Stridqvist tf +46 36 19 91 78. Då urval sker löpande vill vi ha din ansökan snarast, dock senast 2018-04-25. Ansökan till tjänsten sker via Finnveden Executives hemsida, http://www.finnvedenexecutive.se

Välkommen med din ansökan!SENIOR REKRYTERINGSKONSULT OCH PARTNER
Martin Dambergs
072-206 20 84
martin.dambergs@finnvedenexecutive.se