Laserkraft Bredaryd AB är experter inom plåtbearbetning och tillverkar kompletta artiklar som levereras direkt till kund. Vi riktar oss till företag som ställer höga krav på sina produkter och exempel på kunder är Toyota, Scania, HIAB, Alfa Laval och Husqvarna. Laserkraft Bredaryds omsättning 2017 var 165 MSEK med 85 anställda. Laserkraft äger också 50% i Eurosvit, ett Slovakiskt företag som verkar inom samma bransch. Koncernens omsättning 2017 var 195 MSEK med 135 anställda.

SENIOR REKRYTERINGSKONSULT OCH PARTNER
Ulrika Danielsson
070-233 81 67
ulrika.danielsson@finnvedenexecutive.se

söker en engagerad och driven

Ekonomichef

De senaste åren har företaget genomfört en intensiv investeringsplan tillsammans med ett målmedvetet rationaliseringsarbete, vilket vi nu ser effekten av genom ökad omsättning och ett mycket bra resultat. Investeringsplanen fortsätter att vara offensiv både i Sverige och Slovakien och vi ser positivt på framtiden där vi vill växa tillsammans med våra kunder.

Dina arbetsuppgifter
Som ekonomichef ansvarar du bl. a. för verksamhetsplanering, prognoser, kostnadsuppföljning, investeringskalkyler samt redovisning.

Du stöttar de operativa verksamheterna, både i Bredaryd och i Slovakien, genom ekonomiska analyser och uppföljningar men är också proaktiv och föreslår förbättringar så att nyckeltalen hela tiden utvecklas i rätt riktning. Du blir ett stöd till VD i utveckling av verksamheten. Ditt ansvar blir även att säkra och effektivisera företagets administration och ekonomiredovisning. Till din hjälp har du en person som ansvarar för den löpande redovisningen.

Vem är du?
Den vi söker är civilekonom eller motsvarande och ett antal års erfarenhet från en liknande position i ett tillverkande företag alt. revisorsbakgrund.

Du är strukturerad, resultatinriktad, har en analytisk blick samtidigt som du har en god kommunikativ förmåga i tal och skrift, på såväl svenska som engelska. Har du erfarenhet av att arbeta i affärssystemet Monitor är det meriterande. Du är prestigelös och gillar att arbeta i ett bolag som vill växa och värdesätter snabbhet och effektivitet. Du är inte rädd för att hjälpa till där det behövs.

Företaget erbjuder dig en nyckelroll med stort eget ansvar i en organisation med korta beslutsvägar.

I denna rekrytering samarbetar vi med Finnveden Executive AB. För mer information om tjänsten kontakta rekryteringskonsult Ulrika Danielsson, tfn 0702-33 81 67. Ansökan till tjänsten sker via Finnveden Executives hemsida, http://www.finnvedenexecutive.se

Välkommen med din ansökan!SENIOR REKRYTERINGSKONSULT OCH PARTNER
Ulrika Danielsson
070-233 81 67
ulrika.danielsson@finnvedenexecutive.se