Twistshake of Sweden är ett snabbt växande företag inom babybranschen, vars populära produkter har tagit världen med storm. Sedan lanseringen i april 2015 har Twistshake etablerat distribution i totalt 80 länder och beräknar omsätta 100 miljoner 2018. Man har kontor i Västerås, Kungälv och har ca 25 anställda.

Tillsammans skall vi nå vårt mål: En ledande aktör inom Babybranschen!

SENIOR REKRYTERINGSKONSULT OCH PARTNER
Roger Johansson
070-881 13 10
roger.johansson@finnvedenexecutive.se

Twistshake of Sweden befinner sig i en expansiv fas och framtidstron är stark och därför söker vi nu en

Försäljningschef

Som Försäljningschef är du ansvarig för att gruppens försäljningsmål uppnås. Kontinuerlig avstämning, uppföljning samt ett tätt samarbete med dina medarbetare är viktiga delar för att lyckas i tjänsten. Du har personalansvar för 4 personer, placerade i Kungälv och kommer också på kort sikt ha personal i USA som du är med och rekryterar.
Du rapporterar direkt till CEO och är placerad i Kungälv.

I rollen som försäljningschef på Twistshake of Sweden har du ett fullt ut delegerat ansvar för företagets försäljning samt leder och utvecklar din försäljningsorganisation proaktivt. Utifrån vår övergripande strategiska inriktning utarbetar du affärs- och aktivitetsplaner. Du säkerställer också att affärsuppgörelser med kunder genomförs enligt företagets strategi och budget. Positionen kommer även innebära att man åker på företagets mässor med säljteamet. Idag är det 4 stycken / år, Kina, Tyskland, USA, Hong kong. Du har ytterst ansvar för att leda och styra försäljningen och leverera goda resultat.

För att lyckas i rollen krävs att du
- Har en bakgrund från att arbeta med distributörer på en konsumentmarknad internationellt gärna från babybranschen
- Drivs av att göra lönsamma affärer och att leda din personal mot uppsatta mål och resultat
- Att du trivs i chefsrollen och att du har lätt för att motivera, coacha och utveckla din personal
- Skapar en totalkontroll över distributionskedjan för att se hur varumärket mår och hur det kan utvecklas
- Säkerställer att vi rekryterar rätt personal globalt.
- Är dedikerad ditt jobb och är beredd att prioritera det

Utöver detta vill vi att du ska kunna påvisa goda försäljningsresultat som försäljningschef. Erfarenhet av direktförsäljning mot dagligvaruhandeln är meriterande.
Energi – Driv – Ledarförmåga sammanfattar den person vi söker.

Vi erbjuder
Ett arbete i ett snabbväxande företag med marknadsledande produkter. Hos oss blir du ”en stor person i ett snabbväxande företag”.

Kontaktuppgifter och ansökan
I denna rekrytering har vi valt att samarbeta med Finnveden Executive. För ytterligare information är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult, Roger Johansson tfn +46 70 88 11 310. Då urval sker löpande vill vi ha din ansökan snarast, dock senast den 30 april. Ansökan till tjänsten sker via Finnveden Executives hemsida, http://www.finnvedenexecutive.se

Välkommen med din ansökan!SENIOR REKRYTERINGSKONSULT OCH PARTNER
Roger Johansson
070-881 13 10
roger.johansson@finnvedenexecutive.se