SENIOR REKRYTERINGSKONSULT OCH PARTNER
Martin Dambergs
072-206 20 84
martin.dambergs@finnvedenexecutive.se

För kunds räkning söker vi en Vice President Supply Chain till ett företag inom en global industri med mycket teknikinnehåll

Vice President Supply Chain

Företaget står inför en spännande resa och framtidstron är stark. Företaget har en mycket stor tillväxtpotential och organisationen kommer att växa starkt på en internationell marknad med hjälp av nya unika produkter.

Uppdraget
Vi söker dig som vill vara med på en resa från produktbolag till stort industriföretag. Företaget erbjuder en dynamisk och utmanande tjänst som ställer krav på lösningsorienterat arbete här och nu kombinerat med företagsbyggande och strategiskt tänk.

Vi söker dig som vill vara med och bygga upp och leda företagets Supply Chain organisation, bestående av inköp, produktion hos partners och logistik. Eftersom företaget är ungt med mycket ambitiösa tillväxtplaner måste man parallellt bygga affären och den egna linjeorganisationen. Redan från början har företaget både globala partners, kunder och leverantörer.

Som Vice President Supply Chain är du en del av företagets ledningsgrupp och förväntas arbeta tillsammans med företagets alla funktioner. De viktigaste affärsmålen kommer att vara att säkra kvalitet och leverans på ett så kostnadseffektivt sätt som möjligt, både kort och långsiktigt.

Profil
Vi söker dig som har erfarenhet av liknande position i en internationell miljö. Du har erfarenhet av att ha byggt och lett en liknande verksamhet med stor framgång. Vidare har du drivit och varit delaktig i förändringsarbete mot en föränderlig marknad tidigare och ser detta som en positiv och stimulerande utmaning.

Som person är du trygg i din roll och drivs av att framgångsrikt utveckla genom att finna lösningar, förbättra och förenkla. Du är engagerad i ditt och dina medarbetares arbete samt har förmågan att leda och stötta dina medarbetare. Andra värdefulla egenskaper är att du är analytisk, strukturerad och affärsmässig samt har en mycket god förmåga att kommunicera, såväl på svenska som engelska. Du attraheras av att arbeta i ett ungt och snabbväxande företag där din insats ger stor påverkan på resultatet.

Kontaktuppgifter och ansökan
För ytterligare information är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult, Martin Dambergs tfn +46 72 206 20 84. Då urval sker löpande vill vi ha din ansökan snarast. Ansökan till tjänsten sker via Finnveden Executives hemsida, http://www.finnvedenexecutive.se

Välkommen med din ansökan!SENIOR REKRYTERINGSKONSULT OCH PARTNER
Martin Dambergs
072-206 20 84
martin.dambergs@finnvedenexecutive.se