SENIOR REKRYTERINGSKONSULT OCH PARTNER
Anne Palmgren
070-712 72 22
anne.palmgren@finnvedenexecutive.se

För kunds räkning söker vi nu en

Verkställande Direktör

Bolaget är en stabil tillverkande industri med egenutvecklade produkter och har en mycket stor tillväxtpotential både i Sverige och på en internationell marknad. Vi söker Dig som vill vara med på resan att utveckla bolaget vidare.

Tjänsten
Under de senaste åren har företaget genomgått ett omfattande utvecklingsarbete i kombination med stabil produktutveckling. Vi söker nu dig som vill vara med dem i deras fortsatta utveckling och som vill leda och styra dem rätt för att nå uppsatta mål. Som VD har du ansvaret att på styrelsens uppdrag driva och utveckla bolaget enligt fastställd affärsplan. Du har ansvar för att leda och utveckla verksamheten vidare.

Arbetet som VD innebär att du är operativ ledare med ett brett ansvarsområde för verksamhetens olika funktioner samt för ett strategiskt affärsutvecklingsarbete. Att vara proaktiv och utveckla marknadssidan i kombination med att utveckla såväl nya som befintliga kunder kommer att vara din vardag. Du kommer att ansvara för större kundavtal samt driva och utveckla samarbetet med övriga samarbetspartners.

Du leder och inspirerar ditt ledningsteam och rapporterar till styrelsen i bolaget. Placeringsort för tjänsten är i Västra Sverige.

Profil
Det är viktigt att du som VD är driven och handlingskraftig i ditt arbete med att utveckla såväl affärer som organisationen och relationer. Du har en god social kompetens och hanterar såväl kunder som leverantörer och personal på ett förtroendeingivande sätt. Du har ett starkt driv och duktig på att skapa en helhet som innebär både struktur och stark utveckling.

Som ledare har du en modern ledarprofil med ett kundorienterat synsätt, ett stort engagemang och en klok helhetssyn. Du är en målinriktad och affärsdriven ledare med en jordnära approach. Du är prestigelös men samtidigt målmedveten och är bra på att engagera och motivera andra för att nå bästa resultat. Du har högskoleutbildning eller annan relevant utbildning kompletterad med relevant arbetslivserfarenhet som framgångsrik VD för ett mindre eller medelstort företag.

Kontaktuppgifter och ansökan
För ytterligare information är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult, Anne Palmgren på mobilnummer: +46 707 127222. Då urval sker löpande vill vi ha din ansökan snarast. Ansökan till tjänsten sker via Finnveden Executives hemsida, http://www.finnvedenexecutive.se

Välkommen med din ansökan!SENIOR REKRYTERINGSKONSULT OCH PARTNER
Anne Palmgren
070-712 72 22
anne.palmgren@finnvedenexecutive.se